Festivalis „Tamsta muzika“ šiais metais nebus rengiamas

Penkias vasaras iš eilės muzikos klausytojus džiuginęs festivalis „Tamsta muzika“ šįmet neįvyks. Tai portalui lrytas.lt patvirtino jo rengėja Ona Skernevičiūtė.

Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

2014-04-17 15:43, atnaujinta 2018-02-14 13:22

„Tai nebuvo lengvas sprendimas, bet nusprendėme šiais metais padaryti pertrauką. Visų lauksime festivalyje „Tamsta muzika“ 2015-aisiais“, - sakė festivalio ir Vilniuje įsikūrusio muzikos klubo „Tamsta“ vadovė.

2009-aisiais Varėnoje startavęs muzikos festivalis groti kviesdavo populiarius Lietuvos ir užsienio gyvos muzikos atlikėjus. Festivalyje yra groję Andrius Mamontovas, „Antis“, Leonas Somovas ir Jazzu, Alina Orlova ir kiti Lietuvos scenos šviesuliai. Taip pat – švedų grupė „Little Dragon“, amerikiečių dainininkas Aloe Blaccas, australų atlikėjas Samas Sparro, belgų dainininkė Selah Sue, Jamaikos regio žvaigždė Shaggy.

Pirmuosius ketverius metus Varėnoje rengtas festivalis pernai persikraustė į Trakus. Tada jo rengėjai sakė, kad 2014-aisiais festivalį galbūt surengs abiejuose miestuose.

Kodėl šie planai pasikeitė? „Tiesiog nebespėjame. Šią vasarą festivalio komanda turės daug kitos veiklos.

Nemažai laiko atima kitas verslas – prekiaujame motociklais „Harley-Davidson“. Be to, ruošiamės remontuoti klubo „Tamsta“ patalpas, įrengti trečiąjį aukštą.

Festivalio idėja nemirė, turime planų kitiems metams. Leisime „Tamsta muzikai“ vieną vasarą pailsėti“, - sakė O.Skernevičiūtė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.