„Makchu Pikchu“ „Sidabrinei gervei“ ruošia naują hito versiją

Debiutinį albumą „Gentleman’s Rising“ ką tik džiugiai pristatę sostinės muzikantai „Makchu Pikchu“ jau ruošiasi gegužės 2 dieną vyksiančiam pasirodymui prestižiniuose Lietuvos kino apdovanojimuose „Sidabrinė gervė 2014“. Kino gildijos šventėje „Makchu Pikchu“ atliks savo hito „Why Do We Think So“ naująją versiją.

„Makchu Pikchu“ daina skamba M.Ivaškevičiaus filme „Santa“.<br>Grupės archyvo nuotr.
„Makchu Pikchu“ daina skamba M.Ivaškevičiaus filme „Santa“.<br>Grupės archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-04-18 15:36, atnaujinta 2018-02-14 13:08

Grupės „Makchu Pikchu“ nariai šiais metais patys aktyviai prisidėjo prie lietuviško kino – režisieriaus Mariaus Ivaškevičiaus filme „Santa“ skamba jų daina „Why Do We Think So“, grupės vokalistas Imantas Reed padėjo kurti šio filmo reklamos kampaniją.

„Studijoje, kurioje visas filmas buvo prodiusuojamas, mudu su kolega Gediminu kūrėme garso klipus. Lygiagrečiai dirbome su „Makchu Pikchu“ daina, tvarkėme jos garsą. Filmo „Santa“ prodiuserė ją išgirdo.

Sugrįžusi pasakė, kad labai norėtų, jog ji skambėtų kino filme – ar galima? Taip viskas ir tęsėsi, paskui mes vaizdo klipą susikūrėme pagal visa tai, nes pasižiūrėję filmą „Santa“ supratome, kad mūsų daina tarsi ir buvo sukurta šitam filmui, netyčia“, – sako „Makchu Pikchu“ vokalistas.

Kadangi pats daug dirbo su „Santa“, jis teigia negalintis būti objektyvus. „Tačiau man šis filmas – labai geras, – neslepia Imantas, mėgstantis istorinius, psichologinius filmus, dramas. – Buvau skaitęs, kad „Santa“ turi vožti per galvą. Iš dalies taip ir yra.“

M.Ivaškevičiaus filmas „Santa“ yra nominuotas geriausio ilgametražio vaidybinio filmo kategorijoje, pagrindinį herojų jame suvaidinęs Tommi Korpela pretenduoja į geriausio aktoriaus statulėlę, Kipras Mašanauskas ir Michelle Gurevich–Chinawoman – į metų kompozitoriaus apdovanojimą.

„Be abejonės, „Sidabrinės gervės“ vakarą laikysime kumščius ne už ką nors kitą, o tik už „Santą“. Mačiau šiais metais nemažai lietuviškų filmų, žinoma, jie – skirtingų žanrų ir aš galbūt neobjektyvus, bet man „Santa“ yra palikęs didžiausią įspūdį", - sakė dainininkas.

Apdovanojimuose „Sidabrinė gervė“ „Makchu Pikchu“ viešės pirmą kartą. „Labai smagu, kad turime galimybę pagroti tokiame renginyje. Todėl labai atsakingai ruošiamės. Būsime puošnūs ir džentelmeniški, grosime gyvai. Be to, ketiname atlikti šiek tiek kitokią savo dainos „Why Do We Think So“ versiją“, – intriguoja vokalistas.

Septintąjį kartą organizuojami Lietuvos kino apdovanojimai „Sidabrinė gervė 2014“ šiais metais įvyks sostinės sporto, verslo ir pramogų centre „Forum Palace“. Ceremoniją, į kurią neparduodami bilietai, tiesiogiai transliuos LRT televizija.

„Makchu Pikchu“ daina „Why Do We Think So“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.