„Chorų karus“ sudrebins didžiojo hito „Juoda orchidėja“ autoriai

Jų vardą žino vestuvių planuotojai ir daugybė jaunavedžių visoje Lietuvoje. Jų hito „Juoda orchidėja“ įrašus tinkle „YouTube“ jau spėjo peržiūrėti kone 2 milijonai internautų. Sekmadienį TV3 projekte „Chorų karai“ viešės ypatingi svečiai – muzikos grupė „MG International“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-04-19 11:35, atnaujinta 2018-02-14 13:00

Giedrius Jurgelevičius ir Mindaugas Piliponis – tikras Lietuvos fenomenas. „Chorų karų“ komisijos narys Vitalijus Cololo tikina, kad jo vedamuose renginiuose kai kada „MG International“ dainą svečiai prašo sugroti net 15 kartų! Šios dainos interpretaciją vienoje „Chorų karų“ laidoje sudainavo Kėdainių „Senamiesčio“ choras. Ir nors šį pasirodymą sukritikavo balsingoji Kristina Zmailaitė, žiūrovai chorui skyrė maksimalų balsų skaičių. Lietuvos radijo stotys jau ėmė sukti „MG International“ dainą radijo eteryje.

G.Jurgelevičius groja gitara ir dainuoja. M.Piliponis dainuoja ir groja klavišiniais. Jau daugelį metų vyrukai atlieka ne tik savo kūrinius, bet ir perdainuoja žinomas dainas lietuviškai, angliškai, itališkai, rusiškai.

Mindaugas, būdamas 15-metis (1994-aisiais) pradėjo groti gitara tuo metu populiarioje grupėje „Nars“. Giedrius dainavo grupėse „Žaidimų akademija“, projekte „Pirmas balius“, grupėje „Rondo“. Kartu duetas pradėjo dainuoti beveik prieš 15 metų. Vyrukai džiaugiasi, kad jų daina „Juoda orchidėja“ tapo hitu, o daugybė kitų kūrinių užkariavo gerbėjų širdis.

„Šią dainą parašėm kartu su tekstu autoriumi Olegu Zotovu, kuris yra sukūręs apie 200 lietuviškų dainų tekstų įvairioms Lietuvos grupėms ir atlikėjams. Tai nėra paviršutiniška daina apie gėlę orchidėją, kaip kažkam atrodo. Tai vaikino ir juodaplaukės merginos romantiška istorija. Jie negalėjo gyventi be motociklų, greičio ir, be abejo, meilės“, – pasakoja grupės vaikinai.

Pasak Giedriaus ir Mindaugo, grupei užsakymų koncertuoti etrūksta, o vakarėlių metu populiarioji „Juoda Orchidėja“ kartojama mažiausiai po 5 kartus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.