Azerbaidžano atstovė „Eurovizijoje“ - buvusi E.Bžesko simpatija

Tenerifėje su žmona ir dukra apsigyvenęs prodiuseris Egmontas Bžeskas ne visada buvo šeimos žmogus. Jo pašėlę meilės nuotykiai, dvasiniai atradimai ir nuklydimai niekada nebuvo lietuviams paslaptis.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 3, 2014, 3:16 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 9:01 AM

Tarp Egmonto buvusių mylimųjų – gausus būrys garsenybių. Vyras buvo užmezgęs romanus su Karina Krysko (dabar – Skambinė), Nijole Pareigyte (dabar – Rukaitienė), Oksana Zlatkovaite. Kalbama, kad šilti jausmai Egmontą siejo ir su šių metų Azerbaidžano atstove „Eurovizijoje“ Dilara Kazimova.

Lietuvio širdžių ėdiko ir azerbaidžanietės iš pavyzdingos musulmonų šeimos keliai susikirto prieš trejus metus. Sužavėtas Dilaros išorinio grožio ir balso Egmontas padovanojo Dilarai gėlių. Nors azerbaidžanietė buvo atvykusi į Lietuvą aplankyti Egmonto, jų draugystė truko neilgai – santykiai per atstumą pasirodė neįmanomi.

Tačiau Egmontas ilgai nesisielojo. Dar tais pačiais metais jis prisiekinėjo amžiną meilę savo dabartinei žmonai, jų dukros motinai Redai.

„Išsilakstyti, kaip šuniui, kiekvienam vyrui yra labai svarbu. Tik tuomet ateina laikas kurti šeimą“, – tuomet tikino E.Bžeskas.

Su Lietuva Dilarą sieja ne tik E.Bžeskas. Vilniuje gyvena gera Dilaros draugė, pas kurią azerbaidžanietė vieši kiekvieną vasarą. Be to, Lietuvoje atlikėja net yra nufilmavusi vieną vaizdo klipą.

Gegužės 8 d. „Eurovizijos” pirmajame pusfinalyje D.Kazimova atliks dainą „Start A Fire” („Užkurk ugnį”). Azerbaidžanas dažnai vadinamas ugnies šalimi, todėl kūrinio pavadinimas – simboliškas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.