Su V.Matačiūnaite „Eurovizijoje“ dainuos Sashos Songo pusseserė

Ketvirtadienio vakarą „Eurovizijos“ žiūrovai scenoje pamatys ne vieną, o penkis Lietuvos artistus. Kartu su Vilija Matačiūnaite scenoje pasirodys šokėjas, o taip pat – trys pritariančiosios vokalistės. Viena jų, dvidešimtmetė Lina Žilinskaitė, gauna patarimų iš „Eurovizijoje“ jau dalyvavusio savo pusbrolio.

Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys, specialiai lrytas.lt, Kopenhaga

May 8, 2014, 5:42 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 4:18 AM

„Trys galinės ir šokalistas“, - taip save juokais praminė pritariančios vokalistės L.Žilinskaitė, Algė Matekūnaitė, Eglė Gadeikytė ir šokėjas Š.Kirdeikis.

Visi jie – svarbi „Eurovizijos“ pasirodymo dalis. Visi choru kartoja, kad antrojo pusfinalio dalyviai – tikrai stipresni nei pirmojo. Tačiau visi jie tiki, kad Vilijos daina „Attention“ šį vakarą išplėš bilietą į šeštadienį vyksiantį finalą.

L.Žilinskaitė žino, kad už ją serga „Eurovizijoje“ jau dalyvavęs atlikėjas – 2009-aisiais konkurse Maskvoje Lietuvai atstovavo jos pusbrolis Sasha Songas.

“Jis man daug patarė. Pasakojo, kaip čia viskas vyksta, į ką reikia atkreipti dėmesį. Šeimos nariai – geriausi pagalbininkai. Džiaugiuosi, kad galėjau su juo pasitarti“, - sakė L.Žilinskaitė.

Vilniaus Balio Dvariono muzikos mokyklą baigusi mergina šiuo metu mokosi teisės ir valdymo specialybės, tačiau nepamiršta svajonės apie didžiąją sceną.

„Pasirinkau tokius mokslus, kurie leistų uždirbti pinigų savęs išlaikymui. Tačiau muzika man labai svarbi.

Kol kas lankau pamokas, tobulinuosi, ateityje gal pradėsiu ir savo muzikinę karjerą. Ar norėčiau pati kada nors stovėti „Eurovizijos“ scenos priekyje? Žinoma, kiekviena pritariančioji vokalistė apie tai svajoja. Visko čia tiek daug – garso, šviesų, žmonių. Labai įspūdinga“, - sakė dainininkė.

Su Vilija ji susipažino vos prieš porą mėnesių, tačiau jau spėjo pamėgti mūsų šalies atstovę.

„Ji – labai linksmas ir „fainas“ žmogus. Vilija visiškai pasiruošusi, bet, žinoma, be jaudulio neapsieisime.

Kita vertus, dainą „Attention“ jau kartu dainavome gal šimtą kartų. Viskas bus gerai“, - prieš pusfinalį save drąsino L.Žilinskaitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: kodėl bankai ir toliau brangina paslaugas?