Vilija neliūdi: „Eurovizijos“ dūzgėse užtraukė laimėtojos dainą

Dainininkės Vilijos Matačiūnaitės „eurovizinis“ nuotykis baigėsi ketvirtadienio vakarą. Lietuvos atstovė neįveikė konkurso pirmojo pusfinalio slenksčio, tačiau nusiminė tik trumpam. Netrukus ji vėl šypsojosi – iš arenos patraukė į „Eurovizijos“ klubą, kur linksminosi iki paryčių.

Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys, specialiai lrytas.lt, Kopenhaga

May 9, 2014, 6:51 AM, atnaujinta Feb 14, 2018, 4:00 AM

„Nėra ko dabar liūdėti. Nieko nepakeisi. Pasirodymas buvo geras“, – į rezultatus numojo ranka dainininkė.

Atsigauti po išgirstų rezultatų jai padėjo artimiausi žmonės – į vakarėlį Viliją lydėjo sesuo Asta ir mylimasis, „eurovizinės“ dainos bendraautoris Viktoras Vaupšas.

Konkurso rezultatai ilgai aptarinėjami nebuvo, tačiau Vilija neslėpė tikėjusi, jog finale pasirodys ir ji, ir į finalą taip pat nepatekusi Makedonijos dainininkė Tijana.

„Eurovizijos“ pusfinalio dūzgėse apsilankė nedaug konkurso atlikėjų – minioje buvo galima pamatyti į finalą nepatekusį belgą Axelį Hirsoux, latvių grupės „Aarzemnieki“ narius ir keletą kitų konkurso dalyvių.

Scenoje koncertavo keletas ankstesnių metų „Eurovizijos“ dalyvių iš Danijos: transvestitas DQ ir buvęs grupės „A Friend In London“ vokalistas Timas Schou.

Tačiau Vilija nenuobodžiavo – guosti dainininkės vienas po kito ėjo konkurso gerbėjai, tikinę, jog ji turėjo patekti į finalą.

Atlikėją dar labiau pralinksmino „eurovizinės“ vaišės – konkurso organizatoriai dalyviams pasiūlė po bandelę, nedidelį mėsos gabalėlį ir riešutų.

„Kazachstane dainininkais tikrai rūpinasi geriau. O čia – „Eurovizija“, – juokėsi Vilija.

Paskutinius prastos nuotaikos likučius ji išsklaidė nusprendusi pakilti į nedidelę klubo salės sceną, kur „Eurovizijos“ gerbėjai dainavo šio konkurso hitus.

Kartu su pritariančiosiomis vokalistėmis Vilija susirinkusiai publikai sudainavo pernai „Euroviziją“ laimėjusį Emmelie de Forest kūrinį „Only Teardrops“.

Prieš pusfinalį ji užsiminė, kad nesėkmės atveju sekmadienį negrįžtų į Lietuvą, o tiesiai iš Kopenhagos keliautų atostogauti į kitą užsienio šalį.

„Dar nežinau, neapsisprendžiau. Kol kas neaišku, ar šias kelias dienas liksime Kopenhagoje, ar keliausime kitur“, – sakė dainininkė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.