Grupė „Skamp“ po ilgos pertraukos pristatė įspūdingą klipą

Penktadienio rytą grupės „Skamp“ gerbėjai sulaukė staigmenos. Internete pasirodė naujas grupės vaizdo klipas „Good Girl Gone Bad“, nustebinęs nauju grupės įvaizdžiu ir muzikos skambesiu.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 16, 2014, 11:34 AM, atnaujinta Feb 13, 2018, 9:10 PM

Kūrinys įraštras su britų „jungle“ muzikos atlikėju Deadly Hunta. Kūrinio vaizdo klipą ir jį lydinčią fotosesiją sukūrė žinoma jaunosios kartos fotografė Marla Singer – tai pirmasis grupės darbas su ja.

Iki šiol naujausias grupės albumas „Kažką?!“ pasirodė prieš šešerius metus. Per nuo jo pasirodymo praėjusį laiką grupės narys Viktoras Diawara atidarė menų fabriką „Loftas“ ir įkūrė projektą „No DJs“, dainininkė Erica Jennings su vyru Jurgiu Didžiuliu subūrė duetą „The Ball & Chain”.

“Visada laikėmės taisyklės – jei neturi ką pasakyti, patylėk. Bet dabar mes turime ką pasakyti“, - naują dainą pristato „Skamp“.

"Tai - vienas geriausių mūsų įrašytų kūrinių", - neabejoja E.Jennings.

Beje, šį vakarą menų fabrike „Loftas“ įvyks „LRT Opus Gyvai“ renginys Deadly Hunta, sy kuriuo įrašyta ši daina.

Deadly Hunta Lietuvoje svečiuojasi jau trečią dieną, tad suspėjo sudalyvauti ne tik klipo premjeroje, bet ir mados fotosesijoje, šokių repeticijoje ir specialioje vakaro programos repeticijoje su Lietuvos muzikantais: būgnininku Vyčiu Vainilaičiu, bosine gitara grojančiu Pauliumi Jaskūnu ir pučiamųjų trio. Jų bendras šou bus pristatytas dar šiandien vakare.

„Jungle“ muzikos scenos karaliumi tituluojamas Deadly Hunta šį vakarą „Lofte“ pristatys ir Džiunglių karalienių šokių šou. Pernai vykusio „Jungle Queen” konkurso laimėtoja kartu su šokių studija „Skillz“ parengė specialų uždegantį pasirodymą, kurį pristatys prieš pat Deadly Hunta koncertą menų fabrike.

Taip pat visų susirinkusiųjų laukia dar viena staigmena, kurią britas parengė su savo draugais iš Lietuvos.

Naujasis „Skamp“ klipas – lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.