Sashos Songo muzika sudomino R.Williamso įrašų leidėjus

Sulaukęs ypatingo dėmesio daina „Siela, žodžiai ir muzika“, atlikėjas Sasha Songas gavo tarpautinės leidybinės kompanijos „Freestyle Records“ pasiūlymą platinti dainininko muziką. „Džiaugiuosi šiuo pasiūlymu, nes ši leidykla dirba su profesionaliais ir populiariais atlikėjais, tokiais kaip „The Killers", „Depeche Mode", Robbie Williamsas, Lady Gaga, Sia ir daugelis kitų, o tai pat atstovauja garsiems prodiuseriams ir didžėjans, tokiems kaip Sanderis van Doornas, Markas Knightas, Afrojackas", - džiaugiasi atlikėjas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 16, 2014, 2:23 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 8:59 PM

Sasha Songas šiandien klausytojų teismui atiduota dvi dainos „Kūnas, alkis ir kvapas“ versijas, kuriose figūruoja „drum&bass" muzikiniai atspalviai.

„Mano dainos dienos šviesą išvysta ne viena, bet dažniausiai keliomis kalbomis. Kodėl? Todėl, kad Lietuvos ir užsienio rinka – du skirtingi vandenynai. Taip ir mano naujausias kūrinys „Kūnas, alkis ir kvapas“ - skirtas Lietuvos auditorijai, kita versija „Outside“ - skirta labiau Europos rinkai, „YouTube" ir VEVO kanalams, - pristatydamas savo dainą pasakoja Sasha Songas.

Kalbėdamas apie naują dainą, kūrėjas pamini, kad kiekvienoje versijoje susipins skirtingos istorijos, tačiau pagrindinė mintis ir tematika išlaikyta ta pati.

„Tai – kūrinys, kuriame nebijoma drąsių tekstų ir tiesos apie tokią meilę, apie kokią žmonės vengia kalbėti. Daina apie meilę ir aistrą, kurią žmonės jaučia kūnui. Juk ne veltui daina taip ir pavadinta“, - šypsosi Sasha.

Ieškodamas naujų skambesių ir siekdamas originalumo, Sasha Songas į pagalbą pasikvietė kūrėją Tri Real (Gytis Valickas) ir teksto autorę Camille.

Lietuviška ir angliška naujojo kūrinio versijos - lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„24/7“: ar turite už ką balsuoti, ponia Seimo pirmininke?