„Studio 9“ sezoną vainikuos šokių muzikos žinovas Hunee

Penktadienį savo sezoną į vasaros atostogas palydės sostinės kūrybinė erdvė „Studio 9“. Šokių salone finišą žymės pasaulio piliečiu save vadinantis disko ir hauso žinovas Hunee bei tuzinas vietinių „Studio 9“ bičiulių. Gegužės 23-osios diskoteka užbaigs devynių mėnesių ciklą, kuriame netrūko spalvingų svečių, renginių ir įvykių.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 21, 2014, 11:30 AM, atnaujinta Feb 13, 2018, 4:57 PM

Rugsėjį „Studio 9“ kvietimu Vilniuje apsilankė šokių muzikos profesoriumi tituluojamas britas Billas Brewsteris. Jis ne tik atidarė šokių sezoną, bet ir skaitė pranešimą „Vilnius Music Week“ konferencijoje.

Spalį Savo debiutinį albumą „Tides“ pristatė hauso scenos pirmūnas iš Didžiosios Britanijos Medlaras.

Lapkritį įvyko spontaniškas iš Druskininkų kilusių diskotekininkų susitikimas, nes prie vieno pulto ausines surėmė trys šio kurorto augintiniai Martin Virgin, Saulty ir St. Stereo.

Gruodį anšlaginį koncertą surengė ir taip savo singlą „Sugebėt pasikeist” pristatė vilnietis Benas Aleksandravičius, dar žinomas ba. slapyvardžiu.

Sausį „Studio 9“ triuškmingai ašventė savo antrąjį gimtadienį. Puotą savo vizitu papuošė elektroninės muzikos džentelmenas Louie Austenas. Austras tapo vyriausiu artistu šį sezoną – netrukus jis švęs savo 68-ąjį gimtadienį!

Vasarį kūrybinė erdvė virto laisvo elgesio namais. Taip startavo renginių serija „Bordelis“, lankytojus nustebinusi netikėtais interjero sprendimais ir viešnamio personažais virtusiais didžėjais.

Kovą „Studio 9“ vienai nakčiai tapo tikru klubu. Į didžiule šokių aikštele transformuotame šokių salone rankų mišką siūbavo klubinės muzikos hitų „So Long“ ir „The More I Want“ autorius vokietis Larse.

Balandį dešimtąjį „Minimal Mondays“ gimtadienį pažymėjo „minimal.lt“ šeima ir jos artimieji. Pirmadienio šokiai su legendinių Londono vakarėlių „Secretsundaze“ ideologu Gilesu Smithu išėjo labai audringi ir truko iki 5 valandos ryte. O juk buvo pirmadienis!

Gegužę tarptautinio pripažinimo susilaukusį minialbumą „Close & Narrow“ pristatė septyniolikmetis elektroninės muzikos talentas iš Lietuvos Napo.

Paskutiniu šio sezono akcentu taps šokių muzikos kosmopolito Hunee apsilankymas. Vietnamietis ne vienus savo gyvenimo metus praleido Berlyne, Londone, Los Andžele bei Amsterdame ir visuose šiuose miestuose buvo aktyvus klubinės scenos veikėjas.

Kartu su kultinės olandų įrašų kompanijos „Rush Hour“ globotiniu vasarą pasitiks ir tuzinas visą sezoną „Studio 9“ lydėjusių bičiulių, tarp jų – Saulty iš „Downtown Party Netwok“, St.Stereo, Antanas Gustaitis, Vaiper, Valdemar ir kiti.

Vasarą veiksmas į „Studio 9“ terasą persikels ilgesniam laikui. Birželio pradžioje startuosianti vasaros programa kvies užsukti kasdien. Jau aišku, kad visi pirmadieniai nuo birželio iki pat rugsėjo priklausys „Minimal Mondays“, įdomiausių lietuviškų grupų gyvo koncertus pristatys „Open For More” trečiadieniai, į darbo dienas taip pat kraustysis ir skambiausios besibaigiančio sezono renginių serijos „Love In Slow Motion“, „Preliudai“, „Devintame Name“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.