Grupę įkūręs aktorius M.Culkinas dainuoja su pica ant veido

Filmų „Vienas namuose“ ir „Turtuolis Ričis“ žvaigždė Macaulay Culkinas profesionalaus aktoriaus karjerą baigė prieš 20 metų. Dabar jis – muzikantas, rengiantis koncertus JAV ir Europoje.

Grupė "The Pizza Underground".<br>"Twitter" nuotr.
Grupė "The Pizza Underground".<br>"Twitter" nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 21, 2014, 10:06 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 4:19 PM

Praėjusių metų pabaigoje buvęs aktorius įkūrė muzikinę grupę gana keistu pavadinimu „The Pizza Underground“. Kaip pokštas skamba ne tik grupės pavadinimas, bet ir jų atliekami kūriniai, vaizdo klipai.

The Velvet Underground“ kūrinius perdainuojanti grupė juos pateikia savaip – kiekvienoje dainoje atsiranda picos motyvas. Štai ir vaizdo klipe įprastas dekoracijas pakeitė tikros picos gabalėliai. Juos atlikėjai netgi užsidėjo ant veidų.

Geru humoro jausmu pasižymintys bičiuliai daug neinvestuoja į grupės veiklą. Jie muzikinius kūrinius įrašinėja tiesiog M.Culkino namuose.

Vis dėlto „The Pizza Underground“ toli gražu nėra pokštas. Dėl M.Culkino žymios pavardės ši keista grupė išpopuliarėjo. Jie jau baigė koncertinį turą po Jungtines valstijas ir dabar rengia pasirodymus Didžiojoje Britanijoje. Antradienį paparacai užfiksavo M.Culkiną einantį į vieną grupės repeticijų.

M.Culkino pasirodymas scenoje prilyginamas fenikso pakilimui iš pelenų. Vos prieš pusantrų metų visų bulvarinių laikraščių antraštės rėkte rėkė, kad nuo narkotikų priklausomam aktoriui gyventi liko mažiau nei pusmetis. Iš M.Culkino buvo likę tik kaulai ir oda – 170 cm ūgio aktorius tuomet svėrė vos 47 kilogramus.

Tačiau Macaulay ne tik išgyveno, bet ir įgavo jėgų imtis naujos veiklos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.