Dž.Butkutės plokštelė kainuos šimtus litų, susidomėjusių - daug

Džordana Butkutė nustebino savo klausytojus. Popscenos žvaigždė pranešė, kad netrukus išleis vinilo plokštelę, kurios kaina tikriausiai viršys 200 litų.

Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

Jun 3, 2014, 9:21 PM, atnaujinta Oct 20, 2017, 4:19 AM

Šių metų pradžioje naują albumą „Kryžkelės“ išleidusi atlikėja rudenį surengs gastroles penkiose didžiausiose Lietuvos arenose.

Šio mėnesio pabaigoje ji ketina išleisti ir albumo „Kryžkelės“ vinilo plokštelę. Tuo gerbėjams pasigyrusi atlikėja patikino, kad šis leidinys nebus pigus, rašo „Lietuvos rytas".

„Kainuos apie 200 litų, o gal ir daugiau, ne dėl verslo ją išleidau. Sumą pasakau tik šiaip - manau, bus brangiau. Noriu, kad ją turėtų tik tie, kuriems jos tikrai reikia.

Todėl ir mažas tiražas - tik 200 egzempliorių. Šimtą iš jų išplatinsiu su dedikacijomis pirkėjams. Tai turi būti retas ir vertinamas daiktas. Man asmeniškai užtektų ir vieno egzemplioriaus, bet nusprendžiau nebūti visiška egoistė“, - aiškino Džordana.

Vinilo plokštelės Lietuvoje sugrįžta į madą. Per pastaruosius keletą metų tokiu formatu savo įrašus išleido grupės „Antis“, „Subtilu-Z“, „Siela“, „Without Letters“, dainininkė Jurga Šeduikytė, ne vieno Lietuvos elektroninės muzikos atlikėjo plokštelę išleido kompanija "Silence Family".

Formatas - vertinamas melomanų, tačiau paprastai lietuvių atlikėjų plokštelės kainuoja kiek pigiau, nei žada Džordana: nuo 30 iki 60 litų.

„Dalis tiražo atsidurs parduotuvėse, gal ten ir kainuos kiek pigiau.

Bet šimtas plokštelių bus parduodamos su Džordanos asmeniniais autografais ir palinkėjimais - norisi, kad jos patektų į geras rankas. Todėl ir kaina bus nemaža. Pirks tie, kurie šios plokštelės tikrai nori.

Leidinys vis dėlto išskirtinis - tai pirmoji vinilo plokštelė Džordanos karjeroje“, - sakė dainininkės vyras ir vadybininkas Elegijus Strasevičius. Šiai žiniai pasirodžius portale lrytas.lt, kilo tikras Džordanos gerbėjų sambrūzdis. "Nesitikėjau, kad žinutė gali sukelti tokį efektą. Daugiau nei pusė plokštelių - jau rezervuotos per porą valandų", - džiaugėsi atlikėjos vadybininkas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.