„Freaks On Floor“ būsimą albumą pristato nauju kūriniu „Let Me“

Viena žymiausių roko grupių Lietuvoje – fanką, „grunge" ir sunkųjį roką savo muzikoje jungiantys „Freaks On Floor“ – gerbėjams pristato naujausią kūrinį apie draugus, įdomias vietas ir rokenrolą – „Let Me“. Tai dar viena daina iš dar šiais metais pasirodysiančio jau trečiojo rokerių studijinio albumo.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 4, 2014, 11:07 AM, atnaujinta Feb 13, 2018, 5:06 AM

Dainą energingieji „Freaks On Floor“ įrašinėjo vienoje geriausių įrašų studijų Rygoje, kur savo didžiausius hitus sukūrė ir viena garsiausių latvių grupių „Prata Vetra“ vyrukai. Į pagalbą „freaksams“ taip pat „atskubėjo“ ir vienas jauniausių ir talentingiausių šių dienų prodiuserių Latvijoje – grupės „PeR“ lyderis Ralfas Eilandas.

„Darbuotis buvo labai įdomu. Studijoje kalbėjomės keturiomis skirtingomis kalbomis. Manau, tai dainai suteikė visai kitokio skambesnio ir kitokią energiją“, – įspūdžiais dalinasi grupės lyderis Justinas Jarutis.

Naujausia daina „Let Me“ yra dar vienas kūrinys iš šiais metais pasirodysiančio grupės trečiojo studijinio albumo, kuris, anot grupės narių, bus brandžiausias jų kūryboje – apie gyvenimą, jo posūkius ir klystkelius.

„Freaks On Floor" daina „Let Me“ - lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.