„Rollikai“ atgavino legendinę dainą „Senieji Vilniaus stogai“

Jauni, perspektyvūs ir jau spėję užkariauti gerbėjų dėmesį, grupės „Rollikai“ vaikinai į vasarą žengia su nauju dainos „Senieji Vilniaus stogai“ skambesiu.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-06-11 12:01, atnaujinta 2018-02-12 23:39

„Džiaugiamės, kad galime suteikti naujų spalvų seniems, legendiniams, tačiau nepamirštamiems kūriniams“, – sako grupės narys Mantvydas Sabaitis.

„Rollikai“ vasaros metu surengs ne vieną koncertą pajūryje ir kituose Lietuvos miestuose, tad atlikėjai yra pasiruošę visus koncertų lankytojus užvaldyti madingais rokenrolo ritmais ir senomis, geromis dainomis.

„Mūsų grupė gimė po laiminga žvaigžde", – juokasi grupės narys Naglis Bierancas ir prisipažįsta nesitikėjęs, kad jau nuo pirmųjų „Rollikų“ pasirodymų juos lydės tokia sėkmė.

„Tai – jau trečiasis mūsų kūrinys su kitokiomis interpretacijomis. Tiesa, savo stilistikos ir vientisumo neatsisakome, tačiau visada norime parodyti kažką naujo ir atrasti naujų, charakteringų skambesių. Visa tai sudėjome į naują „Senieji Vilniaus stogai“ dainos versiją“, – konkrečiomis mintimis dalinasi trečiasis „rollikas“ Jurijus Veklenka.

Grupės sudainuotas kūrinys „Senieji Vilniaus stogai“ - lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.