„Galapaguose“ - sausakimšus klubus surenkančios žvaigždės

Rugpjūčio 1-2 dienomis Zaraso saloje įvyks spalvingas muzikos festivalis po atviru dangumi „Galapagai“. Jame tvyrančią rokenrolo dvasią, kurią diktuos vokiečių šaunuoliai „The Baseballs“, harmoningai paįvairins elektroninės muzikos meistrai. „Galapaguose“ pasirodys ir Lietuvoje ypač mylimi C.A.R.T – „drum&bass“ atlikėjai iš Danijos, ne kartą nukėlę stogą sostinės menų fabrike „Loftas“.

„The Sneekers“ - vienas populiariausių Lietuvos elektroninės scenos projektų.<br>Festivalio rengėjų nuotr.
„The Sneekers“ - vienas populiariausių Lietuvos elektroninės scenos projektų.<br>Festivalio rengėjų nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 11, 2014, 1:54 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 1:31 AM

Tokio lygio festivaliuose kaip Roskildė ar „Distortion“ groję C.A.R.T šiemet pasirodys lietuvių „Galapaguose“. Kai C.A.R.T žengia į sceną, galima tikėtis teisingų žemų, šviežių ritmų, aštrių miksų, ir visa tai - su nepamirštamu MC Black Daniel priešakyje.

Kita šviežia „Galapagų“ naujiena – „The Sneekers“. Tai vienas populiariausių Lietuvos elektroninės scenos projektų. „Sneekeriai“ žino, kaip surinkti sausakimšą Vilniaus klubą „Opium“, o neseniai žmonijai pristatė savo naujausią vaizdo klipą.

Neteisėtai Padaryti“ – žavūs savo sarkastišku požiūriu į aplinką mimai – ką tik įvykusio festivalio „Bliuzo naktys“ dieninėje scenoje buvo sutikti išskėstomis rankomis. Minią žmonių subūrę vaikinai dabar ruošiasi „Galapagams“.

Kitas atlikėjas – Makdett, kuriantis puikia ritmika išsiskiriančią muziką, kuri skamba radijo eteryje ir užtikrintai renka peržiūras „SoundCloud“. Dažnas Vilniaus klubų „Opium“ ir „Loftas“ svečias, turintis ketverių metų intensyvios kūrybos bagažą, rugpjūčio pirmą savaitgalį pradžiugins festivalio „Galapagai“ publiką.

Makdett šiame festivalyje dalyvauja jau trečius metus, ir tik jam ruošia išskirtinį pusiau gyvą pasirodymą, kurio metu atsiskleis ir kita – griežtesnė šio kūrėjo asmenybės pusė. „Nekantriai laukiu susitikimo su visa festivalio Šeima. Bus gerai. Nepamirškite tikrinti savo pulso“, – sako Makdett.

Dar viena gera „Galapagų“ žinia – kompanija „Multiks“, apšildžiusi „Lemon Joy“ sausakimšame „Lofte“. O be to programoje – raganėlių grupė „Shamanna Bug“, „Posthumans“, „Z On A“, „Name-free“ ir daugybė jau anksčiau skelbtų atlikėjų: „Supersci“ (Švedija), Mr.Woodnote (Didžioji Britanija), Leonas Somovas & Jazzu, „Skamp“, Markas Palubenka, „Keymono“, BIX, „Liūdni slibinai“, „Lemon Joy“, Jurga, „Digital Digital“ (Estija), „Bez Bileta“ (Baltarusija), „Krambambulya“ (Baltarusija), „Karma“, „Baltasis Kiras“, „Colours of Bubbles“, Beissoul & Einius, MC Mesijus, Pushaz, „Garbanotas Bosistas“, „Bonafide3000“ (Izraelis), Margaret LIVE (Estija), „Curlykills“ (Estija), „Superskankers“ su Okym Riim (Estija).

„The Sneekers“ klipas „All You Need Is Lovin":

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.