Dainininko Bryano Adamso gerbėjus prajuokino jo sena nuotrauka

Dainininkas Bryanas Adamsas šį rudenį po šešerių metų petraukos išleis studijoje įrašytą albumą. Tačiau šią savaitę tai paskelbęs kanadiečių atlikėjas išprovokavo gerbėjų šypsenas – internete jau karštai aptariamas rugsėjo 30-ąją pasirodysiančio įrašo viršelis, kurį paviešino pats B.Adamsas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 28, 2014, 3:48 PM, atnaujinta Jan 8, 2018, 4:45 AM

Gerbėjai šį dainininką, kuris tris sykius koncertavo ir Lietuvoje, įpratę matyti tvarkingai apsikirpusį ir pasitempusį, tačiau iš naujojo disko „Tracks Of My Tears“ viršelio į juos žvelgs ilgaplaukis hipis.

„Bryanai, ar čia tikrai tu?“ - socialiniuose tinkluose dainininko iškart pradėjo klausinėti gerbėjai.

Dainininkas patvirtino, kad iš juodai baltos nuotraukos iš tiesų šypsosi jis – kadras darytas paauglystėje, kai pasaulinė šlovė atlikėjui dar nesisapnavo.

Hitų „Summer Of '69“, „(Everything I Do) I Do It For You“, „Heaven“, „Please Forgive Me“ ir daugybės kitų populiarių dainų autorius turėjo ir priežastį sukurti tokį albumo viršelį.

Mat didžioji dalis albumo kūrinių – ne jo paties parašytos dainos, o perdainuoti seni kitų atlikėjų hitai, B.Adamso pamėgti jaunystėje.

Tarp jų – Bobo Dylano „Lay Lady Lay“, Ray Charleso „I Can't Stop Loving You“ ir kitos „auksinės“ dainos.

„Buvo sunku pasirinkti dainas. Stengėmės jas įrašyti kitaip, nei skamba originalios versijos. Iš viso darbas vyko apie dvejus metus“, - sakė B.Adamsas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.