P. Stalionis naują albumą pristatys garsenybių būryje

Šį ketvirtadienį Kaune, restorane „Legenda“, dainų autorius ir atlikėjas Paulius Stalionis jau penktojo savo albumo „Aš tavimi tikiu“ pristatymo koncerte gerbėjams žada įspūdingą siurprizą – ne tik pluoštą naujų kūrinių, bet ir gausų būrį Lietuvos estrados grandų.

„Aš tavimi tikiu“ - jau penktasis P.Stalionio albumas per šešerius metus.
„Aš tavimi tikiu“ - jau penktasis P.Stalionio albumas per šešerius metus.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 1, 2014, 1:46 PM, atnaujinta Apr 17, 2017, 9:11 AM

„Tai jau penktas mano albumas per šešerius metus, – džiaugėsi P.Stalionis. – Tačiau šį kartą savo naują „kūdikį“ nusprendžiau pristatyti su tais, kurie daugelį metų buvo mano gyvenimo ir kūrybos dalimi. Labai džiaugiuosi, kad nė vienas atlikėjas, kviestas į mano naujausio disko pristatymo koncertą, nepasakė „ne“, o su džiaugsmu priėmė kvietimą.

Kodėl nusprendžiau albumo pristatymą surengti ne didžiulėje scenoje? Todėl, kad tiesiog norėjau neoficialios aplinkos ir savo šventę surengti kolegų, draugų ir ištikimiausių gerbėjų rate. Jau pats restorano pavadinimas „Legenda“ – be galo simboliškas. Taip vadinosi ir mano pirmoji suburta grupė.“

P.Stalionio naujausio albumo „Aš tavimi tikiu“ pristatymo programoje dalyvaus Romas Dambrauskas, Arvydas Vilčinskas, grupė „Dinamika“, Viktorija, Edmundas Kučinskas, Parodijos teatras ir iliuzionistas Arvydas Stonys.

„Tai žmonės, kurie buvo mano kūrybinio kelio dalimi ir be kurių vienokios ar kitokios pagalbos tikrai nebūčiau tuo, kuo esu dabar“, – kalbėjo P.Stalionis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: KT konstatavo, kad R. Žemaitaitis pažeidė Konstituciją