„Studio 9“ sezoną pradės įžymūs britai „Secretsundaze“

Rugsėjo 20 dieną į Lietuvą atvyks vienas žymiausių tarptautinių klubinės kultūros prekės ženklų „Secretsundaze”. Kultinius vakarėlius gimtojoje šalyje ir visame pasaulyje organizuojančių britų vizitas sutaps su naujo sezono startu „Studio 9“ šokių klube Vilniuje.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 2, 2014, 11:49 AM, atnaujinta Jan 6, 2018, 7:42 AM

2002-aisiais „Secretsundaze“ įkūrę didžėjai Gilesas Smithas bei Jamesas Priestley išlepusius Londono klubinėtojus nustebino netradiciniu savo požiūriu. Duetas įvairiose Anglijos sostinės vietose pradėjo rengti sekmadienio šokius, kurie prasideda dieną, o baigiasi pirmadienio paryčiais.

Tokių vakarėlių dėka „Secretsundaze“ per kelerius metus tapo neatsiejama Londono naktinio gyvenimo dalimi, o jų šeimininkus pavertė įtakingomis klubinės kultūros asmenybėmis. Per daugiau nei dešimtmetį G.Smithas ir J.Priestley su ryškiai geltona „Secretsundaze“ vėliava aplankė Amsterdamo, Barselonos, Berlyno, Niujorko bei kitų didžiųjų miestų svarbiausius klubus. Be to, duetas valdo to paties pavadinimo įrašų kompaniją bei kelias dešimtis didžėjų vienijančią agentūrą „The Secret Agency“.

„Esame labai laimingi, kad „Secretsundaze” atidarys mūsų šokių sezoną. Tai unikalus atvejis, kai toks žinomas vardas surengs oficialų vakarėlį mūsų šalyje. Gilesas pas mus buvo užsukęs pavasarį ir jį sužavėjo tiek pati vieta, tiek žmonės, todėl jis labai norėjo grįžti su visa svita”, – teigė „Studio 9“ komunikacijos vadovas Paulius Petravičius.

Kartu su „Secretsundaze“ krikštatėviais į Vilnių taip pat atvyks daug žadanti „deep house" scenos viltis Youandewan. Svečius pasitiks bei solidžią vietinę paramą užtikrins „Downtown Party Network“, „12 Inčų Po Žeme“ ir St.Stereo. Kaip pridera „Secretsundaze“ vakarėliams, šokiai šeštadienio pavakarę prasidės mažojoje „Studio 9“ terasoje, o sutemus veiksmas persikels po stogu.

Nors naujas „Studio 9“ sezonas su trenksmu startuos rugsėjo 20 d., šokių aikštelė neliūdės ir iki tol. „Vilnius Music Week“ metu šį penktadienį negirdėtą Rygos pusę pristatys latviai iš „Dirty Deal Audio“ įrašų kompanijos. Šeštadienį vietą scenoje iš jų perims svečiai iš Estijos bei vietiniai urbanistai. Kitą savaitgalį savo gimtadienius šokių salione švęs nusipelnę naktinio gyvenimo veikėjai Milda Metlovaitė bei Kasparas Stundžius, o gyvo garso koncertą surengs psichodelinio roko grupė „Pilnatys“.

Akimirkos iš „Secretsundaze“ vakarėlio Londone:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.