Premjera: U. Šilagalytė naujoje dainoje pirmąsyk repuoja

„Mes sakom – laužykit taisykles ir būkit nuo nieko nepriklausomi“, - taip netikėtai užgimusį duetą ir bendrą jo kūrinį „Heart Is Bigger Too“ pristato naujų idėjų kamerinio orkestro „Ni&Co“ artistas Justas Kulikauskas ir dainininkė Urtė Šilagalytė.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 3, 2014, 10:05 AM, atnaujinta Oct 17, 2017, 9:28 PM

„Viskas gimė spontaniškai, kūrybingai ir būtent - nesilaikant jokių taisyklių", - sako šios dainos teksto ir muzikos kūrėjas J.Kulikauskas.

„Tiesiog mus sieja begalinė aistra muzikai, kelionėms ir naujovėms", - pritaria U.Šilagalytė.

Ji su J.Kulikausku studijavo Muzikos akademijoje. Violončele grojantis vaikinas mokėsi klasikinės muzikos subtilybių, o U.Šilagalytė – džiazo. Kai kurias paskaitas naujojo dueto nariai lankė kartu, bet idėja kurti bendrą dainą gimė gerokai vėliau.

„Studijas baigėme prieš ketverius metus, bet su Justu bendravome. Netrukus jis išvyks į užsienį. Na, turbūt todėl mintys apie kelionę ir tapo naujos dainos šerdimi“, - pasakojo U.Šilagalytė.

Ji tvirtina, kad dainos stilius – ne europietiškas. Juokdamasi dainininkė sako, jog pirmą kartą gyvenime atliekant kūrinį repavo.

„Tegu pirmas blynas bus prisvilęs, bet patirtis kokia įdomi!“ - kritikos nesibaimina U.Šilagalytė. Vaizdo klipas dainai kol kas nebus kuriamas. „Gal kada nors... Kai Justas grįš iš kelionių“, - užsimena pašnekovė.

U.Šilagalytė yra sukūrusi duetus ir su Stano, Martynu Kavaliausku, Marium Jampolskiu.

Daina „Heart Is Bigger Too“ - lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.