Sasha Songas gimtadienį atšventė kartu su gerbėjais

Dainininkui Sashai Songui 31-eri sukako praėjusią savaitę, tačiau svarbiausią šventės dalį jis pasiliko šiam penktadieniui. Atlikėjas, kurio tikrasis vardas – Dima Šavrovas, Vilniuje surengė gimtadienio koncertą.

Sasha Songas surengė gimtadienio koncertą.<br>T.Bauro nuotr.
Sasha Songas surengė gimtadienio koncertą.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

Sep 26, 2014, 10:36 PM, atnaujinta Jan 29, 2018, 11:32 AM

Koncertais švęsti sukaktis, kurios nėra „apvalios“, Lietuvos pramogų pasaulyje nėra įprasta. Tačiau į Lenkų kultūros namus savo klausytojus pakvietęs Dima turi priežastį taip elgtis.

„Žinoma, logiškiau būtų švęsti jubiliejų. Bet pernai tiesiog nespėjau suorganizuoti sukakties koncertų. Nusprendžiau perkelti į šiuos metus“, - pasakojo dainininkas.

Jubiliejiniai koncertai tampa mada – pernai 30-ies metų sukaktį scenoje šventė Andrius Mamontovas, metais anksčiau 55-ąjį gimtadienį dideliu koncertu paminėjo „Rondo“ lyderis Aleksandras Ivanauskas, šį rudenį 20-metį scenoje švęs grupė „Lemon Joy“.

Sashos Songo ambicijos – kuklesnės ir nesiekiančios didelių arenų, tačiau atlikėjas suplanavo penkių gimtadienio koncertų seriją – Alytuje, Klaipėdoje, Telšiuose ir Kaune.

Prieš šešerius metus Lietuvai „Eurovizijoje“ atstovavęs dainininkas nuo to laiko turėjo daug nuotykių – vienų sėkmingų, kitų mažiau. Atlikėjas išleido populiarų albumą, koncertavo su Lietuvos valstybiniu simfoniniu orkestru, tačiau jo Vilniuje atidarytas džiazo klubas jau nebeveikia, o dainos rečiau atsiduria dėmesio centre. Šįmet jis keletui mėnesių apskritai buvo dingęs iš Lietuvos muzikinio gyvenimo – gyveno Sankt Peterburge, kur mokė vieno muzikinio projekto dalyvius. Šįmet jis taip pat mėgino dalyvauti „Eurovizijos“ atrankoje, tačiau iškrito jau pirmame ture – komisijai nepatiko, kad atlikėjas gerai neišmoko dainos žodžių.

Į šventinio gimtadienio sceną jis žengė gerai nusiteikęs, nors salė nebuvo pilna. Tačiau susirinko tie, kuriems labiausiai norėjosi išgirsti Sashos dainas.

Su gyvai grojančia grupe į sceną žengęs dainininkas atliko ir naujausius savo kūrinius, ir dainas, kurias yra parašęs kur kas anksčiau – tarp jų ir tuo metu, kai ne vienus metus gyveno Londone.

Žiūrovai dainininką priėmė šiltai – į koncertą atėjo ir nemažai jo draugų.

„Šiandien aš esu laimingas“, - dėkojo atlikėjas.

Į ketvirtą dešimtį jau įžengęs dainininkas sakė, kad nesiilgi praeities.

„Aš nenorėčiau grįžti į trečią savo gyvenimo dešimtį. Dabar esu daug kantresnis, įdėmiau įvertinu įvairius dalykus, mažiau kritikuoju kitus. Nesiekiu populiarumo, kaip anksčiau“, - tvirtino Sasha Songas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.