Gimtadienį švenčianti Dž. Butkutė sulaukė puikios dovanos

Šiandien dainininkė Džordana Butkutė švenčia savo 46-ąjį gimtadienį. Šia proga dainininkė sulaukė puikios dovanos, apie kurią tik nedrąsiai svajojo.

Bilietai į Dž.Butkutės koncertus - tiesiog graibstomi gerbėjų.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo
Bilietai į Dž.Butkutės koncertus - tiesiog graibstomi gerbėjų.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 3, 2014, 3:33 PM, atnaujinta Jan 28, 2018, 5:07 PM

Grandiozinio Dž. Butkutės turo „Nesudeginta ant laužo” pirmasis koncertas spalio 18 dieną vyks Klaipėdos „Švyturio“ arenoje. Šiandien paaiškėjo, kad į renginį uostamiestyje jau išparduota 90 procentų bilietų, o susidomėjimas nė kiek nemažėja. Džordana sako, kad jai tokios žinios – geriausia gimtadienio dovana.

„Sužinojusi, kad Klaipėdoje likus kelioms savaitėms iki mano koncerto beveik visi bilietai yra parduoti, pajutau sumišusius jausmus: ir labai džiugu, ir jaudulys ima, - prisipažįsta Džordana. - Turint omeny, kad Klaipėdoje įvyks pats pirmas šio mano turo koncertas, jis yra tikrai labai svarbus. Nerimo, be abejo, pakanka. Bet viskas juk bus gerai.“

Lietuvos popkaralienės Dž.Butkutės koncertinio turo organizaciniais darbais užsiimantis jos sutuoktinis ir prodiuseris Elegijus Strasevičius patvirtino, kad nepaisant to, jog iki koncerto uostamiestyje liko dar daugiau nei 2 savaitės, didžioji dalis bilietų yra išparduota.

„Skaičiuojame, kad 90 proc. jų jau parduota, ir pardavimai toliau sparčiai kopia į viršų. Netgi radus galimybę šiek tiek padidinti arenos vietų skaičių, vis tiek veikiausiai negalėsime sutalpinti visų norinčiųjų. Tai dabar belieka pasakyti – kas greitesnis, tas gudresnis, - šypsodamasis konstatuoja Elegijus. - Smagu girdėti, kad Džordanos koncerto paklausa tokia didelė, bet kartu tai – ir milžiniška atsakomybė.“

Dž.Butkutės ir gyvos grupės turo „Nesudeginta ant laužo“ koncertų bilietai kainuoja nuo 50 iki 100 litų. Spalį ir lapkritį koncertai vyks ne tik Klaipėdos, bet ir Kauno, Vilniaus, Šiaulių ir Panevėžio arenose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.