Paaiškėjo, kas Vilniuje apšildys „Blue Foundation” koncertą

Spalio paskutinę dieną sostinės menų fabrike „Loftas” įvyksiantis Helovinas taps ypatinga švente „Blue Foundation“ gerbėjams. „Grammy“ apdovanojimui už „Saulėlydžio“ sagos garso takelį nominuota grupė jau pasirinko ir juos apšildantį atlikėją.

„Blue Foundation“ Lietuvoje koncertuos pirmą sykį.<br>Koncerto rengėjų nuotr.
„Blue Foundation“ Lietuvoje koncertuos pirmą sykį.<br>Koncerto rengėjų nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-10-07 11:45, atnaujinta 2018-01-28 07:36

Romantinės fantastikos epe apie vampyrus „Saulėlydis“ skambančio pasaulinio hito „Eyes on Fire“ kūrėjai nusprendė, kad Lietuvos atlikėjas Markas Palubenka yra tinkamiausias pasirodyti „Lofto“ scenoje jų išskirtinio koncerto vakarą.

Danų dueto „Blue Foundation“ kvietimo sulaukęs atlikėjas liko maloniai nustebintas, nes šios grupės kūryba jam – gerai žinoma. „Žinau, kad jie kūrė muziką „Twilight“ sagai. Pagalvojau, kad šis koncertas, ko gero, bus arčiausia ir įdomiausia mano galimybė priartėti prie „Twilight“, - juokdamasis sakė M.Palubenka. - Aš niekada nemačiau to filmo, bet žinau, koks jis populiarus. Tai daro įspūdį, tad aš džiaugiuosi man skirta proga šiek tiek dalyvauti kartu“.

Atlikėjas mėgsta skirtingai pateikti klausytojams savo muziką, tad ir dabar išnaudos galimybę nustebinti. „Man tai bus išskirtinė proga parodyti savo elektroninę kūrybą – ruošiu programą, kurioje tai ir dominuos. Manau, scenoje pasirodysiu ne su akustine, o su elektrine gitara“, - žadėjo M.Palubenka.

Be to, atlikėjas susimąstė, kad lig šiol nėra koncertavęs per Heloviną. „Reikės persirengti kokiu nors įspūdingu personažu“, - sakė Markas.

Ne tik „Saulėlydyje“, bet ir „Miami Vice“, „CSI: Miami“, „Vampyrų dienoraštis“ bei kituose populiariuose filmuose skambanti „Blue Foundation“ muzika autoriams pelnė ne tik šlovę, bet ir stulbinantį albumų pardavimą JAV.

Spalio 31 d. „Blue Foundation“ į Lietuvą atvyks muzikos ir pramogų festivalio „Galapagai“ organizatorių kvietimu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: Lietuvos narystės NATO metinės – ar iššūkių daugiau?