Lietuvos muzikos žvaigždės kvies gelbėti Haičio vaikų gyvybes

Kaip suvienyti šimtus tūkstančių žmonių vardan vieno tikslo, trokštant padėti vaikams, kurie tolimajame Haityje kenčia nuo bado ir ligų? Atsakymą pateiks šį penktadienį, spalio 10 dieną, 19.30 val. tiesioginiame TV3 televizijos eteryje vyksiantis ketvirtasis UNICEF šou „Už kiekvieną vaiką“. 

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-10-08 16:03, atnaujinta 2018-01-28 03:11

Finalinį akordą renginyje dovanos projektas „ŠarkA“, besiruošiantis nustebinti ne tik nauja daina, bet ir išskirtine choreografija bei sceniniu įvaizdžiu.

„Su UNICEF draugaujame jau eilę metų ir gerai žinome, kodėl. Tai yra daugiausiai vaikų gyvybių išgelbėjanti organizacija pasaulyje, todėl mes didžiuojamės galėdami ir šį kartą prisidėti prie šios akcijos. Kiekvieną raginame paaukoti vardan šio tikslo ir labai tikimės, kad prie mūsų prisijungs ne vienas tūkstantis neabejingų vaikų likimui žmonių“, – sakė projekto „ŠarkA“ narė Ieva Stasiulevičiūtė.

Pasak kitos projekto narės Gintarės Valaitytės, šiuo metu muzikantai intensyviai repetuoja. „Suprantame, jog tam, kad paliestume žmonių širdis, vien gražių žodžių gali nepakakti, tad ruošiame ypatingą pasirodymą. Mums teko garbė atlikti finalinę dainą, tad iš visų jėgų pasistengsime, kad ji nepaliktų abejingų. Norisi, kad žmonės žiūrėtų šį renginį ir atkreiptų dėmesį į vaikų problemas. Nesistengsime kurti slogių emocijų, atvirkščiai, dovanosime žiūrovui šviesų, vienijantį pasirodymą“, – pasakojo mergina.

TV3 ir UNICEF renginyje „ŠarkA“ atrodys itin stilingai – atlikėjų sceniniu įvaizdžiu rūpinsis „V. Desire“ bei dizainerė Diana Vapsvienė. Mados ekspertai specialiai šiam renginiui sukūrė kostiumus. „ŠarkA“ stebins ir dar nematyta choreografija bei visiškai šviežia daina, kurios pavadinimas dar laikomas paslaptyje.

Tuo tarpu ketvirtajame TV3 ir UNICEF šou „Už kiekvieną vaiką“ pasirodysiantis dainininkas Vaidas Baumila ketina į Lietuvą kreiptis vienu žinomiausių savo hitų – daina „Tiktai tu“. „Visuomet palaikau paramos idėjas, jei jos pagrįstos ir veiksmingos. Kai kalba eina apie vaikus, kurie neturi praktiškai nieko, o mes galime suteikti jiems bent maisto ar vaistų, abejonių prisidėti nelieka. Juolab, kad UNICEF jau turi didžiulę patirtį šiuose reikaluose. Tikiuosi, prisidėsiu prie bendro tikslo, suteikdamas žiūrovams gerų muzikinių emocijų, gal jos paskatins jų jautrumą ir gerumą“, – tikisi V.Baumila.

Gera paskata atkreipti dėmesį į Haičio vaikų vargą ir gyvenimą nežmoniškomis sąlygomis gali tapti ir puiki galimybė nemokamai atsipūsti saulėtajame Kipre. Poilsinę kelionę dviem asmenims galės laimėti kiekvienas, renginio metu paaukojęs bent kelis litus UNICEF globojamiems Haičio vaikams.

UNICEF šou „Už kiekvieną vaiką“ dalyvaus TV3 laidų vedėjas Vitalijus Cololo, dainininkai Kastytis Kerbedis, Mantas Jankavičius, Ieva Narkutė, Martynas Kavaliauskas, krepšininkas Simas Jasaitis, olimpiečiai Virginijus Alekna, Jevgenijus Šuklinas, Evaldas Petrauskas bei daugelis kitų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar yra galimybių, kad įvyks pilietybės referendumas?