Su gerbėjais pažaidęs E. Dragūnas siūlo išgirsti naują dainą

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 9, 2014, 7:47 PM, atnaujinta Jan 27, 2018, 10:45 PM

„Surinksiu 10 tūkstančių „laikų“ - gausite naują „Sel“ dainą“. Tokią žinią trečiadienį socialiniame tinkle „Facebook“ paskelbęs Egidijus Dragūnas norimo rezultato nesulaukė – iki ketvirtadienio vakaro jo žinutę „pamėgo“ kiek daugiau nei 5 tūkstančiai gerbėjų. Tačiau toliau jų dainininkas nekankino – ketvirtadienio vakarą paskelbė naują dainą „Ten kažkur giliai“.

Atlikėjas šiuo žingsniu įrodė, kad žinutes socialiniuose tinkluose pastebi toli gražu ne visi. „Sel“ paskyrą feisbuke „mėgsta“ per 176 tūkst. žmonių, bet „patinka“ paspaudė palyginti nedaug iš jų.

Nauja daina – iš būsimojo „Sel“ albumo, kuris bus pristatytas penkiais koncertais Lietuvoje ir užsienyje.

"Jau tampa tradicija kasmet, metų pabaigoje koncertuoti ne tik didžiuosiuose Lietuvos miestuose, bet ir Londone. Tai, kad gerbėjai mūsų laukia, įrodo faktas, kad bilietai į pasirodymus būna išpirkti likus mėnesiui ar dviems iki koncerto. Šiemet ir vėl gerbėjų nenuvilsiu, renginiai bus tikrai įspūdingi", - sako E Dragūnas.

Koncertų turas prasidės lapkričio 15 dieną Londone, klube „Troxy", vėliau, lapkričio 28 dieną, „Sel" koncertuos Teatro arenoje Vilniuje, gruodžio 6-ąją Kauno „Žalgirio" arenoje, gruodžio 25 dieną Šiaulių arenoje. Paskutinis koncertas įvyks prieš pat Naujuosius metus, gruodžio 27 dieną Klaipėdoje, „Švyturio“ arenoje.

„Naujausiu albumu esu labai patenkintas. Jame bus jau hitais tapę kūriniai „Aš žiūriu į tave pasauli", su „Electronic I" įrašyta daina „Lyja", taip pat „Užmerkiu akis" bei „Kam tu meldies". Be jų, bus dar devyni ką tik įrašyti kūriniai", - pasakoja Selas.

Nauja „Sel“ daina „Ten kažkur giliai“ - lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.