Albumą kuriantis S. Prūsaitis kviečia pažvelgti į užkulisius

„Tai nėra paprasta muzika", - apie būsimąjį savo albumą sako S.Prūsaitis.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
„Tai nėra paprasta muzika", - apie būsimąjį savo albumą sako S.Prūsaitis.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 14, 2014, 12:10 PM, atnaujinta Jan 27, 2018, 10:27 AM

Įdomiais kūrybiniais sprendimais dėmesį patraukiantis muzikos autorius ir atlikėjas Saulius Prūsaitis šiuo metu aktyviai ruošiasi ne tik savo koncertų ciklui „Muzika suaugusiems“, bet ir naujojo albumo pasirodymui. Laukti liko nedaug.

Trijų išskirtinių S.Prūsaičio koncertų ciklas prasidės jau mėnesio pabaigoje. Spalio 28 d. jis susitiks su Kauno publika VDU salėje, spalio 30 d. gros Žvejų rūmuose Klaipėdoje, o lapkričio 2 d. koncertą surengs Teatro arenoje Vilniuje.

Koncertuose kartu su S.Prūsaičiu pasirodys ne tik gyvos muzikos grupė, bet ir choras „Ąžuoliukas“. Programoje bus galima išgirsti ir visiškai naujų Sauliaus dainų, kurios netrukus suguls į solinį muzikos albumą. „Vieną saulėtą popietę suvokiau, kad aš noriu įrašyti pozityvų albumą, - pasakoja S.Prūsaitis. - Aš nenoriu kurti kažkokių „crazy“ albumų - labiau norėčiau tokio, kuris būtų lengvo klausymo. Tai nėra paprasta muzika, gal net atvirkščiai, bet vis tiek klausytis jos lengva ir malonu.“

Kaip vyksta albumo įrašo darbai, kokia nuotaika tvyro studijoje ir repeticijų salėse? S.Prūsaitis savo kūrybinius užkulisius sudėjo į trumpą filmuką:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.