Dž.Butkutės vyras prieš didįjį įvykį: „Ruošiamės kaip išprotėję“

Liko mažiau nei para iki pirmojo grandiozinio dainininkės Džordanos Butkutės koncerto „Nesudeginta ant laužo“. Šeštadienį vakare atlikėja pasirodys Klaipėdos „Švyturio“ arenoje, kurioje telpa beveik 5,5 tūkst. žmonių.

„Ruošiamės kaip išprotėję. Beprotybė, kitaip nepavadinsi. Labai daug darbo“, - apie pasiruošimą koncertams sakė atlikėjos Dž.Butkutės vyras E.Strasevičius.<br>M.Patašiaus nuotr.
„Ruošiamės kaip išprotėję. Beprotybė, kitaip nepavadinsi. Labai daug darbo“, - apie pasiruošimą koncertams sakė atlikėjos Dž.Butkutės vyras E.Strasevičius.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Sigita Purytė

Oct 17, 2014, 7:55 PM, atnaujinta Jan 26, 2018, 8:29 PM

„Klaipėdoje parduoti visi bilietai. Kaune liko vos keli šimtai. Tikiuosi, kad visur arenos bus pilnos“, - pasirodymo išvakarėse kalbėjo dainininkės vyras ir prodiuseris Elegijus Strasevičius.

Jis aiškino, kad viskas šeštadienio koncertui jau paruošta – drabužiai pasiūti, Džordanos plaukai sutvarkyti, liko tik „atvažiuoti ir sudainuoti“.

Apšvietimo ir scenografijos specialistai Klaipėdos areną koncertui ruošti ir sceną montuoti pradėjo prieš dvi dienas.

Kolektyvas į Klaipėdą pajudės penktadienį vakare. Vienu autobusu į uostamiestį važiuos atlikėjai, kitu – instrumentai. Džordaną į Klaipėdą automobiliu veš E.Strasevičius.

Atlikėjai miego netrūksta

Dž.Butkutei nėra naujovė koncertuoti didelei auditorijai. Atlikėja yra koncertavusi stadionuose, halėse.

„Jaudulio kaip visada yra. Džordana jaudinasi prieš bet kokį koncertą, tačiau arena labiau psichologiškai spaudžia – vis tik didelė erdvė“, - pasakojo Lietuvos popkaralienės prodiuseris.

Koncertų turas yra iššūkis ir prodiuseriui. Vyras neatsimena, kada paskutinį kartą normaliai išsimiegojo. Dieną prieš koncertą laiko poilsiui beveik nebuvo: „Šiąnakt miegojau 4 valandas.“

„Ruošiamės kaip išprotėję. Beprotybė, kitaip nepavadinsi. Labai daug darbo. Gyvenu rate – susitikinėju, atrašau laiškus, atsakau žinutes, kabu ant telefono“, - vardijo Dž.Butkutės vyras.

Džordana pamiega ilgiau nei Elegijus. „Jai laimė labiau šypsosi, - pavargusiu balsu šmaikštavo žvaigždės prodiuseris. - Jai nereikia tvarkyti visų reikalų. Džordanos darbas – dainavimas, repeticijos.“

Milijonas grįš su kaupu

Pora į koncertų turą investavo daugiau nei milijoną litų. Anksčiau buvo skelbta, kad šiuos pinigus sutuoktiniai norėjo išleisti namams įsigyti. „Rūmams“, - juokdamasis patikslino E.Strasevičius.

Vyras pripažino, kad milijonas jiems sugrįš ir dar pelno bus. Ar užteks antriems rūmams?

„Ne, rūmai neišeis. Darome labai brangią scenografiją. Kiek domėjausi, tokios Lietuvoje dar nebuvo. Viską teko ne nuomotis, o gamintis. Jos išsinuomoti neįmanoma, nes tokios nėra. Bet detalių neišduosiu, jas pamatysite šeštadienį vakare“, - sakė Dž.Butkutės vyras.

Prodiuseris tikino, kad svarbiausi – ne materialūs dalykai: „Tik dėl jos (Dž.Butkutės. - Red.) visa tai darau. Už pinigus, net už didelius, tokio pašėlusio darbo nedirbčiau. Noriu duoti jai tai, ko ji seniai nusipelnė. Manau, kad apie tokius renginius svajoja visi žmonės, kurie lipa į sceną dainuoti.“

Nuo spalio 18 iki gruodžio 7 dienos Dž.Butkutė koncertuos septyniuose miestuose. Penki koncertai vyks Lietuvos didmiesčiuose, du svetur – Londone ir Dubline.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.