Po karštos fotosesijos „Džentelmenai“ pristato naują dainą

Grupė "Džentelmenai" su E.Jakštyte šiuo metu koncertuoja visoje Lietuvoje.<br>"Zuzi Records" nuotr.
Grupė "Džentelmenai" su E.Jakštyte šiuo metu koncertuoja visoje Lietuvoje.<br>"Zuzi Records" nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 17, 2014, 5:23 PM, atnaujinta Jan 26, 2018, 9:20 PM

Pastaruoju metu grupė „Džentelmenai“ dirbo iš peties ir bemiegės naktys repeticijų salėje davė rezultatų: įrašytas pirmasis grupės albumas, kuris dienos šviesą išvys jau lapkričio pradžioje.

Šiuo metu dainuojantys šokėjai keliauja per Lietuvą su koncertine programa „Deganti aistra“, kurioje atliekamos tiek jau visiems žinomos dainos, tiek nauji kūriniai iš grupės albumo.

Specialiai šiam turui sukurta iškirtinio dizaino apranga, kurios idėjas padėjo įgyvendinti viena perspektyviausių jaunų dizainerių Kristina Valančiūtė. Žiūrovams šie vaikinai dovanoja tobulai kiekvienam kūriniui atliekamą choreografijos programą, kurią sukurti padėjo šokių mokytojas, režisierius Marijanas Staniulėnas.

„Koncertinio turo „Deganti aistra“ salėse aidintys plojimai ir švytinčios gerbėjų akys yra mūsų „varikliukas“. Stengiamės, kad žiūrovai puikiai praleistų laiką. Neslėpsime - patys „kaifuojame“ nuo kartu dainas traukiančios publikos“ – kalbėjo grupės nariai Andrius Butkus, Dainius Dimša, Tadas Rimgaila ir Vytautas Mackonis.

Aistringieji vyrukai koncertuose ne tik patys spinduliuoja žavesiu ir neišsenkančia energija, bet turi ir dar vieną kozirį. Turo koncertuose publiką savo geriausiais hitais šildo dailioji atlikėja Eglė Jakštytė.

Lietingą trečiadienio popietę vyrukai atsidavė į fotografės Virginijos Bložės rankas - kadrus iš fotosesijos užkulisius galite pamatyti ir jūs.

Tuo pačiu grupė pristato naują kūrinį „Šiąnakt":

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.