Vaikinų grupė „Rollikai“ perdainavo E. Sipavičiaus hitą

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 6, 2014, 3:27 PM, atnaujinta Jan 22, 2018, 3:41 AM

Neseniai vaikinų trio „Rollikai“ atsiskleidė labai efektingoje fotosesijoje ir, rodos, tai buvo tik maža dalelė tų staigmenų, kurias atlikėjai yra pasiruošę pristatyti. Šiandien, į savo gerbėjų širdis dainininkai keliauja su naujai prikelta, Egidijaus Sipavičiaus daina „Nieko nėra geriau už darganotą orą“. „Mes niekada nepraleidžiam progos senoms, geroms ir populiarioms dainoms suteikti naujų spalvų. Juk tai beprotiškai smagu. Naujas ritmas, šiek tiek rokenroliškų skambesių, gera nuotaika, visiems žinoma melodija ir atmintinai visų mokami žodžiai. Tobula? Mes irgi taip sakome“, – entuziastingai pokalbį pradeda Naglis Bierancas.

„Rollikai“ sako, kad niekada nebūna blogo oro, būna tik netinkama apranga ir bloga nuotaika.

„Taip, tikrai kaip tame populiariame posakyje, tačiau jis labai teisingas. Mūsų nuotaika – mūsų variklis, todėl siūlome pasiklausyti kūrinio, užsikrėsti teigiama nuotaika ir su šypsena pasitikti artėjantį savaitgalį“, – pozityviomis mintimis dalinasi Jurijus Veklenka.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.