Britų roko legenda UFO į Lietuvą atsiveš ir naujutėlį albumą

Paaiškėjo, kad legendinė britų roko grupė UFO kitų metų pradžioje nustebins visus melomanus. Jau 45 metus gyvuojantis kolektyvas pirmą kartą svečiuosis mūsų šalyje ir 2015 m. kovo 5 dieną Vilniuje, „Forum Palace“ pristatys jau įrašytą 2015-ųjų albumą „A Conspiracy Of Stars“, kurio viršelį jau atskleidė savo gerbėjams.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 24, 2014, 2:24 PM, atnaujinta Jan 20, 2018, 6:08 PM

Bilietus į grupės UFO koncertą galima įsigyti visose „Bilietai LT“ kasose ir internete.

1969 metais susibūrę kaip „Hocus Pocus“, netrukus anglų rokeriai jau buvo žinomi UFO vardu. Ši grupė laikoma muzikinės srovės „New Wave Of British Heavy Metal“ pradininkais. Be to, ji padarė didžiulę įtaką daugeliui garsių roko atlikėjų, tarp kurių – „Iron Maiden“ boso gitaristas Steve'as Harrissas, „Metallica“ gitaristas Kirkas Hammettas, „Megadeth“ frontmenas Dave Mustaine‘as ir kiti.

Solidus ir UFO kūrybinis bagažas – iki šiol jame buvo net 21 studijinis albumas. Šiemet kelis mėnesius sklidę gandai, kad 2015 metais pasaulinės roko scenos grandai išleis 22-ąjį darbą, pagaliau pasitvirtino. Jau oficialiai paskelbta, kad vasario 23 dieną Europoje pasirodys naujas UFO albumas „A Conspiracy Of Stars“.

Jį įrašė šie muzikantai: vokalistas Philas Moggas, gitaristas ir klavišininkas Paulas Raymondas, gitaristas Vinnie Moore’as, būgnininkas Andy Parkeris ir bosistas Robas De Luca. O šio darbo prodiuseris yra Chrisas Tsangaridesas, bendradarbiavęs su kitomis garsiomis grupėmis ir atlikėjais – „Judas Priest“, „Thin Lizzy“, Gary Moore'u.

Grupės UFO nariai nekantriai laukia, kokia bus melomanų reakcija išgirdus naujas dainas, kuriose puikiai dera laiko patikrinti šios komandos muzikos sąskambiai ir novatoriškos šiuolaikinės idėjos. Muzikantai tikisi, kad naujas albumas ne tik sudomins ilgalaikius grupės fanus ir bus vertas kiekvieno jo įsigijimui išleisto penso ar cento, bet pasieks ir jaunosios roko gerbėjų kartos širdis.

Naujo UFO leidinio klasikinio roko gerbėjai laukė trejus metus, todėl už kantrybę jie bus itin pamaloninti. Albumas „A Conspiracy Of Stars“ be įprasto leidimo pasirodys digipako pavidalu (su plakatu ir papildomu kūriniu), vinilo plokštele, o taip pat bus galimybė jį parsisiųsti iš virtualių šaltinių.

Šio albumo pristatymui ruošiamas pasaulinis koncertinis turas, kuris startuos jau kitų metų vasarį. Jo metu Europoje grupė gros Vokietijoje, Lenkijoje, Čekijoje, Šveicarijoje, Anglijoje ir Airijoje. Bus pagerbti ir legendinio kolektyvo gerbėjai Lietuvoje – kovo 5 d. Vilniuje, „Forum Palace“, įvyks vienintelis UFO pasirodymas Baltijos šalyse.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.