A. Orlova gerbėjus po ilgos pertraukos pradžiugino nauju kūriniu

Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

2014-12-05 13:08, atnaujinta 2018-01-19 21:26

Dainininkė Alina Orlova penktadienį pristatė naują dainą „Sailor“ - pirmąjį kūrinį iš naujo studijoje įrašyto albumo, kurį išleis po penkerių metų pertraukos.

Ankstesnis atlikėjos diskas „Mutabor“ parduotuvėse pasirodė dar 2010-aisiais. Tiesa, pernai buvo išleistas koncertinis jos albumas „LRT Opus Live“.

„Naujasis Alinos albumas bus išleistas dar pavasarį. Dėl pavadinimo dar nenuspręsta, bet baigiama jį įrašyti. Kaip ir ankstesnius Alinos darbus, albumą prodiusuoja Aurelijus Sirgedas.

Alina tiesiog norėjo pasidalyti šia daina artėjant šventėms“, - sakė dainininkės vadybininkas Lauras Lučiūnas.

Naujame albume skambės dainos lietuvių ir anglų kalbomis. Kūrinyje „Sailor“ jaučiama ryškesnė elektroninės muzikos įtaka – ir tai nėra vienintelė staigmena, kurios gali tikėtis dainininkės gerbėjai.

Anot jos komandos, albumo dainose bus daug netikėtų garsų ir muzikinių posūkių, tačiau išliks su niekuo nesupainiojama dainininkės kūrybos nuotaika.

Keletą naujų kūrinių A.Orlova netrukus pristatys koncertuose – gruodžio 17 d. Kauno „Žalgirio“ arenos amfiteatre, o gruodžio 20 dieną – Vilniaus kongresų rūmuose.

Daina „Sailor“ - lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: iš kur paimti pinigų gynybai?