„Rollikai“ nuotaikingame klipe kviečia pažvelgti į jų kasdienybę

„Mes – labai energinos asmenybės. Tiesa, visi labai skirtingi, bet degantys tuo pačiu tikslu, entuziazmu, užsispyrimu ir jaunatviškumu", - sako „Rollikai“.<br>E.Pinikienės nuotr.
„Mes – labai energinos asmenybės. Tiesa, visi labai skirtingi, bet degantys tuo pačiu tikslu, entuziazmu, užsispyrimu ir jaunatviškumu", - sako „Rollikai“.<br>E.Pinikienės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 8, 2014, 12:46 PM, atnaujinta Jan 19, 2018, 4:47 PM

Jaunatviško veržlumo nestokojantys, gerbėjų širdis okupuojantys savo darbais ir kelią į populiarumą besiskinantys „Rollikai“ šiandien pateikia dar vieną naujieną.

„Nusprendėme šiandien pristatyti ne naują įvaizdį ir net ne naują dainą, bet trumpą vaizdo klipą, kuriame mūsų gerbėjai galės pamatyti mus tokius, kokie esame realiame gyvenime“, – trumpai naujieną pristato Mantvydas Sabaitis.

Tiesa, dainininkai šiame klipe sutalpino net penkias visiems puikiai pažįstamas dainas, tad įspėjame, kad žiūrint gali kilti pagunda ir pašokti. „Mes – labai energinos asmenybės. Tiesa, visi labai skirtingi, bet degantys tuo pačiu tikslu, entuziazmu, užsispyrimu ir jaunatviškumu. Šis klipas – apie mūsų kasdienybę, darbą scenoje ir bendravimą su gerbėjais“, – sako Jurijus Veklenka.

„Pažiūrėkit ir suprasit, kokie išprotėję gali būti „Rollikai“, – priduria Naglis Bierancas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.