„Sel“ pristatė didžiausiame metų koncerte nufilmuotą klipą

E.Dragūnas gruodį mėgavosi nauju rekordu.<br>M.Patašiaus nuotr.
E.Dragūnas gruodį mėgavosi nauju rekordu.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 12, 2015, 11:33 AM, atnaujinta Jan 16, 2018, 8:55 AM

Pirmadienio rytą grupės „Sel“ lyderis Egidijus Dragūnas savo gerbėjus paragino prisiminti gruodį vykusį išskirtinį koncertą. Atlikėjas pristatė klipą, sumontuotą iš Kauno „Žalgirio“ arenoje surengto rekordinio pasirodymo vaizdų.

„Jei reikia tikslaus skaičiaus - 20 067 žiūrovai“, - gruodžio pradžioje vykusio koncerto statistika džiaugėsi E.Dragūnas.

Tiek į savo koncertą arenoje nėra surinkęs nė vienas kitas Lietuvos atlikėjas.

2013-ųjų gruodį „Žalgirio“ arenoje koncertavęs E.Dragūnas po metų keliais tūkstančiais žiūrovų pagerino savo paties rekordą.

Daugiau žiūrovų sutalpinti leido techninis sprendimas - scena buvo įrengta pačiame salės viduryje, todėl žiūrovus buvo galima susodinti visose arenos tribūnose.

„Technine prasme koncertas buvo beprotiškai sudėtingas - po scena buvo 60 žemus dažnius skleidžiančių kolonėlių, buvo sunku dainuoti gyvai. Bet iš koncerto išėjau su gera nuotaika“, - apie pasirodymą prieš didžiulę gerbėjų minią pasakojo E.Dragūnas.

Jis apgailestavo, kad nė vienas TV kanalas nepasiūlė gerų sąlygų, todėl šis koncertas nebuvo transliuojamas televizijos.

Tačiau šiek tiek jo vaizdų dabar galima pamatyti vaizdo klipe „Neduok man jokio šanso“. Tai – daina iš naujausio „Sel“ albumo „Fi“, įrašyta su jauna atlikėja Camille.

Klipas – lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.