„4Fun“ gimtadienio dovana - nauja daina „Kartais“

Keturioliktąjį gimtadienį švenčianti grupė „4Fun“ pristato naują dainą „Kartais“. Šis akustinis kūrinys yra ypatingas tuo, kad jį įrašant dalyvavo ne tik grupės nariai, bet ir keli ypatingi svečiai.

J.Ritčik tikisi, kad nauja jos grupės daina privers klausytojus nusišypsoti.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo
J.Ritčik tikisi, kad nauja jos grupės daina privers klausytojus nusišypsoti.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-01-13 14:09, atnaujinta 2018-01-16 05:43

Kadangi dainos aranžuotėje nemažai „čigoniško džiazo“ stiliaus atspalvių, „4Fun“ talkinti pasikvietė bičiulius muzikantus: akustinės gitaros partijas atliko Vadimas Stankevičius, smuiku grojo Tadas Dešukas, gerai pažįstamas klausytojams iš grupės „Saulės broliai“, o kontraboso partiją įrašė žinomas džiazo muzikantas Eugenijus Kanevičius.

Šiam stilistiniam sprendimui grupę įkvėpė „4Fun“ lyderės Julijos Ritčik susižavėjimas tokiais atlikėjais kaip Zaz, „Caravan palace“ ir „The Lost Fingers“ bei grupės būgnininko ir prodiuserio Laimono Staniulionio aistra egzotiškai perkusijai: dainos ritminį piešinį paryškina ispaniškos dėžės „cajon" garsai, braziliškas tamburinas „pandeiro" ir Japonijoje itin populiarus afrikietiškas perkusinis instrumentas „asalato".

Dainos autorė Julija tikisi, kad šis nuoširdus ir linksmas kūrinys privers klausytojus nusišypsoti, pakels netikusio oro ar nevykusios dienos sugadintą nuotaiką.

Netrukus grupė ketina nufilmuoti dainos vaizdo versiją.

Gimtadienio proga grupė taip pat surengs pasirodymą neįprastoje aplinkoje. „Labai mėgstame pavasarį ir gatvės muzikos dieną, nes tai puiki proga išeiti į miestą ir pasidalinti savo muzika ne tik su gerbėjais, bet ir atsitiktiniais praeiviais“, - sako Julija. „Tačiau mūsų grupės gimtadienis yra sausį, tad nusprendėme surengti gatvės pasirodymą žiemos sąlygomis. Sausio 15 dieną 18 val. kviečiame visus draugus, gerbėjus ir tuos, kurie baigę darbus nori atsipalaiduoti klausydami gyvos muzikos prie puodelio gardžios kavos, prisijungti prie mūsų gimtadienio šventės GO9 priekybos centre (Gedimino pr. 9,Vilnius) šalia „Coffee Inn LAB.“ Naujoji daina - lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.