„Tallinn Music Week“ Lietuvai atstovaus keturi atlikėjai

Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

Feb 4, 2015, 4:22 PM, atnaujinta Jan 14, 2018, 3:35 AM

Trečiadienį atskleista šių metų kovą Taline vyksiančio festivalio „Tallinn Music Week“ programa. Didžiausiame tokio pobūdžio Baltijos šalių renginyje, kuriame atlikėjai prisistato muzikos specialistams, pasirodys ir keletas atlikėjų iš Lietuvos.

Paskutinį kovo savaitgalį vyksiantis festivalis rengiamas jau septintą sykį. Anksčiau jame yra koncertavę „Fusedmarc“, Jurga Šeduikytė, Beissoul ir Einius, „Without Letters“, „Colours Of Bubbles“ bei kiti Lietuvos atlikėjai.

Šįmet festivalyje koncertuos 205 grupės ir atlikėjai iš 26 šalių. Tarp jų – jau gerai žinoma Rusijos dainininkė Nina Karlsson, švedų grupė „Kate Boy“, Lenkijos atlikėja Julie Marcell ir net tikra britų scenos legenda, 69-erių atlikėja Vashti Bunyan.

Net dvylika atlikėjų atvyks iš Suomijos, po devynis – iš Danijos, Latvijos ir Rusijos, šeši – iš Lenkijos.

Atstovauti Lietuvai pageidavo kelios dešimtys grupių ir atlikėjų. Iš jų „Tallinn Music Week“ pasirinko keturis.

Antrą sykį festivalio scenoje koncertuos Alina Orlova, prieš kelias dienas žibėjusi M.A.M.A. ceremonijoje. Dainininkė Taline pristatys šiuo metu ruošiamo savo trečiojo albumo dainas.

Kvietimo į „Tallinn Music Week“ nusipelnė ir netrukus debiutinį albumą „Rasti/Pasiklysti“ išleisianti, tik lietuvių kalba kurianti alternatyvios muzikos grupė „ba.“. Taip pat – elektroninės muzikos kūrėjai „Black Water“ ir Deep Shoq.

A.Orlovos pasirodymas M.A.M.A. ceremonijoje:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.