Latvių muzikos viltis „Carnival Youth“ savaitgalį gros Lietuvoje

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 12, 2015, 10:50 AM, atnaujinta Jan 13, 2018, 10:19 AM

Net šešių Latvijos muzikos apdovanojimų nominantai originalieji „Carnival Youth“ nekantriai laukia savo debiutinio albumo „No Clouds Allowed“ pristatymo koncertų Lietuvoje. Jau šį savatgalį, vasario 13 dieną jie koncertuos Šiauliuose, „Blic Bar“, o 14 dieną – Vilniuje, „Liverpool Indie/Rock Bar“.

Geriausia daina gimtojoje Latvijoje pretenduojanti tapti, o taip pat Danijos „Carlsberg“ alaus reklamos garso takelyje skambanti „Never Have Enough“ jau pasiekė ir Lietuvos radijo stotis.

„Manome, kad mylintiems muziką ir norintiems atrasti naujas grupes žmonėms nėra svarbu, iš kurios šalies grupė atvažiavo. Svarbu, kaip skamba jos muzika. Jaučiame, kad užsienyje žmonėms mūsų muzika patinka – visada būdavo daug klausytojų, todėl labai džiaugiamės vėl atvykdami į Lietuvą koncertuoti ir jau mokomės lietuviškus žodžius“, – teigia „Carnival Youth“ nariai.

Jaunosios kartos „indie“ muzikos atstovai „Carnival Youth“ išsiskiria moderniu instrumentinįu skambesiu, neturinčiu griežtų „indie“ roko rėmų. Grupė net buvo palyginta su tokiais rinkos gigantais kaip MGMT ir „White Lies“.

Debiutinį savo albumą „No Clouds Allowed“ „Carnival Youth“ lapkritį pristatė turu po Vokietiją bei Latviją, o Rygoje grojo sausakimšoje „Palladium Riga“ scenoje (talpina iki 1600 žmonių). Rytoj įis išleidžiamas Vokietijoje, Austrijoje ir Šveicarijoje. Artimiausiuose grupės planuose taip pat numatomi koncertai „Grape Festival“ Slovakijoje ir „Tallinn Music Week“ Estijoje.

Grupės klipas „Never Have Enough“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.