„Eurovizijos“ dalyvis A. Pojavis apie save priminė nauju klipu

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-02-14 16:36, atnaujinta 2018-01-13 04:47

Prieš dvejus metus „Eurovizijoje“ Lietuvai atstovavęs dainininkas Andrius Pojavis Valentino dienos rytą pateikė staigmeną. 31-erių atlikėjas pristatė naują vaizdo klipą „Summertime Lights“, nufilmuotą Italijoje. Tai pirmoji daina iš jo būsimojo antrojo albumo.

Po 2013-ųjų „Eurovizijos“ iš Italijos į gimtąją Lietuvą, o tada - į Angliją gyventi su šeima persikraustęs dainininkas kurį laiką buvo dingęs iš melomanų akiračio. Lietuvoje jis surengė gastroles per nedidelius miestelius, tačiau jos nesulaukė daug dėmesio.

Šiandien Andrius – vėl Milane, kurio studijoje „Massive Arts“ (ten pat, kur buvo įrašyta „eurovizinė“ daina „Something“) gimsta jo antrojo solinio albumo kūriniai. Pirmasis, pavadintas „Aštuoni“, buvo išleistas 2012-aisiais.

Su nauja savo kūryba Andrius tikisi supažindinti ir Lietuvos klausytojus – lrytas.lt žiniomis, šiuo metu ieško galimybių būsimąjį albumą pristatyti pasirodymais gimtinėje.

Dainos „Summertime Lights“ vaizdo klipas nufilmuotas Italijoje. Kūrinys – melodingas ir svajingas. Panašu, kad A.Pojavis niekur neketina bėgti nuo jį išgarsinusios dainos „Something“ stiliaus.

Naujasis Andriaus vaizdo klipas – lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.