Nauja merginų grupė „Rugiagėlės" tikisi sužavėti natūralumu

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 3, 2015, 12:42 PM, atnaujinta Jan 11, 2018, 6:40 PM

Iš televizijos projektų žinomas Darius BalčiūnasPilypukas subūrė naują merginų grupę „Rugiagėlės“. Šiandien ji pristato debiutinę dainą „Iš Naujo“.

„Rugiagėlės“ – balsingų ir perspektyvių merginų trejetas, kuriame dainuoja Aistė Karanauskytė, Sandra Navickaitė ir Agnė Jarmalavičiūtė. Grupės prodiuseris – Darius Balčiūnas, lietuviams dar geriau žinomas kaip nepakartojamas Pilypukas iš „Dviračio šou“.

Grupės „Rugiagėlės“ merginos mano, kad Lietuvos popmuzikos sceną užvaldęs perdėtas seksualumas, per daug išaukštinama išvaizda, o ne atliekamos dainos, bendravimas, charizma.

„Nebeliko paprastumo, tikrumo, natūralumo – o to žmonės yra pasiilgę. Mes bandysime eiti šiuo keliu – ir taip užkariauti klausytojų širdis. Būsime tokios, kokios esame realiame gyvenime – šiltos, bendraujančios, besišypsančios, o kartais net liūdnos ir braukiančios ašarą“, – teigia merginos.

Kuo „Rugiagėlės“ išsiskirs iš kitų grupių? „Neturime tokio tikslo išsiskirti, su kažkuo konkuruoti ar pyktis. Mūsų tikslas yra būti dar viena kokybiška bei įdomia grupe. Su kitais atlikėjais norime draugauti, bendrauti, o galbūt ateityje ir bendradarbiauti kuriant bendrus projektus. Be abejo, esame pasiryžusios sunkiam ir atkakliam darbui, dainų kūrimui, repeticijoms, pasirodymams. Skirsime visą savo laisvalaikį. Jeigu mums pavyks tapti nors truputėlį geresnėms už kitus, žinoma, tuo tik džiaugsimės“, – sako merginos.

Kviečiame įvertinti grupės „Rugiagėlės“ pirmąją dainą „Iš naujo“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.