V. Baumila „apšildys“ „Eurovizijos“ laimėtojos Loreen koncertą

Balandžio 24-ąją Kauno „Žalgirio“ arenoje pirmą kartą Lietuvoje gyvai skambės daina „Euphoria“. Europą ant kelių paklupdžiusios dainininkės Loreen gerbėjai sulaukė dar vienos puikios žinios: švedų superžvaigždės pasirodymo pradžioje koncertuos Vaidas Baumila.

„Eurovizijai“ besiruošiantis V.Baumila Kaune koncertuos prieš Loreen, kuri yra laimėjusi šį konkursą, pasirodymą.<br>R.Danisevičiaus ir AFP/Scanpix nuotr.
„Eurovizijai“ besiruošiantis V.Baumila Kaune koncertuos prieš Loreen, kuri yra laimėjusi šį konkursą, pasirodymą.<br>R.Danisevičiaus ir AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 9, 2015, 5:31 PM, atnaujinta Jan 11, 2018, 3:32 AM

„Prieš garsios švedų dainininkės koncertą bandysime išjudinti ir pralinksminti žiūrovus“, – vylėsi V.Baumila, kuris su grupe atliks pačias žinomiausias savo dainas.

„Eurovizijos“ konkursų finalus per televiziją stebintis Vaidas 2012 metais išgirdęs dainą „Euphoria“ iškart suprato, kad nugalėtoja taps Loreen.

„Tai buvo akivaizdu! Loreen pasirodymas buvo įspūdingas, o kūrinys – stipriausias muzikaliai“, – apie Švedijos muzikos perlą kalbėjo V.Baumila.

Kas pačiam Vaidui yra euforija?

„Kiekvienas išėjimas į sceną ir kontaktas su klausytojais man sukelia euforiją“, – prisipažino V.Baumila, kuris „Žalgirio“ arenoje kartu su Monika Linkyte atliks ir „Eurovizijos“ nacionalinėje atrankoje jiems pergalę atnešusią dainą „This Time“.

Galbūt pirmą kartą į Lietuvą atvykstančios „Eurovizijos“ laimėtojos Loreen „apšildymas“ – geras ženklas prieš jam su Monika išvykstant į „Eurovizijos“ konkurso finalą Austrijos sostinėje Vienoje?

„Galbūt. Labai tikimės, kad taip ir bus!“ – šypsojosi balandžio 24 dieną Kauno „Žalgirio“ Švedijos superžvaigždės pasirodymą „apšildysiantis“ V.Baumila.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.