Andrius Mamontovas rėžė savo nuomonę apie Selo kaltinimus jam

Šią savaitę per Lietuvos muzikos pasaulį nuvilnijo skandalas – grupės „Sel“ lyderis Egidijus Dragūnas Žinių radijo laidoje pareiškė susekęs, kad Andrius Mamontovas apie jį rašė anoniminius šmeižiančius komentarus internete. A.Mamontovas prisipažino, kad dėl to buvo iškviestas į prokuratūrą. Šeštadienį Andrius su gerbėjais pasidalijo mintimis, ką mano apie šią situaciją.

A.Mamontovas pripažino, kad dėl komentaro apie E.Dragūną buvo kviestas į prokuratūrą.<br>R.Danisevičiaus, M.Patašiaus nuotr.
A.Mamontovas pripažino, kad dėl komentaro apie E.Dragūną buvo kviestas į prokuratūrą.<br>R.Danisevičiaus, M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 14, 2015, 8:08 PM, atnaujinta Jan 9, 2018, 11:50 PM

E.Dragūnas laidoje pasakojo apie pokalbį su A.Mamontovu, kuriame šis esą ragino jį apskritai nekreipti dėmesio į interneto komentatorius.

Tačiau „Sel“ lyderį išvedė iš kantrybės internete anonimiškai pilamas šmeižtas, todėl jis kreipėsi į teisininkus.

„Sugalvojau išsiaiškinti, kas yra tie komentatoriai, ir padaviau 30 komentatorių į teismą, skaičiau šlykščius komentarus ir išsiaiškinau, kokie tai žmonės. Vienas iš tų komentatorių buvo A.Mamontovas“, – ketvirtadienį pareiškė E.Dragūnas.

A.Mamontovas pripažino, kad dėl komentaro buvo kviestas į prokuratūrą, bet teigė, kad teisėsaugininkai nerado pagrindo toliau tirti kaltinimus šmeižtu, nes komentare to tiesiog nebuvo.

Kurį laiką tylėjęs dainininkas, kuris laikomas E.Dragūno atradėju, prisidėjusiu prie sėkmingos „Sel“ karjeros pradžios, šeštadienį socialiniuose tinkluose paskelbė savo įspūdį apie šią situaciją.

„Moteris (pareigūnė) prokuratūroje atsiprašė, kad tenka gaišti mano laiką. O kai paklausiau, ar tam ji studijavo teisę, kad vietoj rimtų nusikaltimų nagrinėtų neadekvačiai save ir aplinką suvokiančių nesubrendėlių kliedesius, tik liūdnai palingavo galvą“, – pokalbį prokuratūroje prisiminė A.Mamontovas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.