Premjera: naujoje „Multiks“ dainoje – Igorio Kofo balsas

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-03-18 18:34, atnaujinta 2018-01-09 14:01

Po ilgokos pertraukos trečiadienį naują kūrinį pristatė svajingos popmuzikos grupė „Multiks“. Kūrinyje „Glostau medžių viršūnes“ skamba ne tik šios grupės vokalisto, bet ir „Lemon Joy“ dainininko Igorio Kofo balsas.

„Ši mums ypatinga tuo, kad įrašyta kartu su puikiu muzikantu bei draugu Igoriu Kofu. Igorį pažįstame jau seniai, labai vertiname jo kūrybą, o grupės pradžioje jis mums labai pagelbėjo.

Įrašai užtruko ilgiau nei planavome, nes norėjosi vis geriau ir geriau, kol pagaliau turime variantą, kuris mums patiems patinka. Tikimės, kad buvo verta laukti. Su tikruoju pavasariu ir gero klausymo“, – kūrinį pristato „Multiks“ nariai.

Lietuvos publikai ši grupė, kurios dainose – ryški elektroninės popmuzikos įtaka, yra labiausiai žinoma tuo, kad porą sykių dalyvavo atrankoje į „Eurovizijos“ konkursą.

2012-ųjų pabaigoje grupė išleido debiutinį albumą „Baltos varnos“, o pernai dalyvavo „LRT Opus terasos“ jaunųjų atlikėjų konkurse.

Daina „Glostau medžių viršūnes“ – lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.