„Lietuvos balso“ išgarsinta Dagna kviečia išgirsti naują dainą

Daina „Sisterhood“ anonsuoja būsimąjį Dagnos albumą.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo
Daina „Sisterhood“ anonsuoja būsimąjį Dagnos albumą.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 31, 2015, 1:31 PM, atnaujinta Jan 7, 2018, 9:43 PM

„Lietuvos balso“ atradimu tapusi dainininkė Dagna klausytojų teismui pristato naują, moteriškumu spinduliuojančią dainą „Sisterhood“.

Akivaizdu, kad didžiausia Dagnos auditorija susibūrė jai dalyvaujant muzikiniame TV projekte, bet dainininkės muzikiniai ieškojimai prasidėjo dar vaikystėje, o mokykloje bei studijuojant noras dainuoti tik augo.

Netrukus atlikėja pradėjo kurti dainas, bendradarbiauti su profesionaliais muzikantais bei prodiuseriais. Radijo stotyse nuskambėjo Dagnos kūriniai, o scenoje pasirodė projektas „Tribute to Jessie J“. Klausytojų ratui plečiantis, dainininkė ir toliau studijuoja klasikinį vokalą VDU Muzikos akademijoje. Pasak jos, studijos padeda pažinti savo instrumentą bei moko jį valdyti.

Pirmieji žingsniai dainininkės kelyje buvo žengti atliekant kitų atlikėjų dainas. Dagna itin vertina sukauptą sceninę patirtį, tačiau teigia, jog visada norėjo dainuoti savo dainas, scenoje pasirodyti su muzikantais, kurie atliktų jos muziką, nes tik taip atlikėjas gali save atskleisti ir leisti klausytojui jį pažinti. Jos nuomone, muzika yra puiki terpė interpretacijai, emocijoms, išgyvenimams bei jausmams.

Dagna artimiausiu metu planuoja įrašyti albumą, kurio pirmieji kūriniai jau skamba įrašų studijoje. „Sisterhood“ – vienas iš jų. Ši daina – tai bendras profesionalaus muzikanto, kompozitoriaus Jievaro Jasinskio, dainų autorės Dorotėjos Būdaitės bei Dagnos projektas. „Sisterhood“ – tai daina apie valiūkiškus žaidimus, moteris, naktį bei seksualumą.

Atlikėja siekia, kad jos albumas būtų įvairiaspalvis: „Noriu visokiausių dainų, noriu, kad jose atsispindėtų įvairios emocijos. Ši daina – šokis. Šokis vienam ir šokis visiems. Muzika, kuri priverčia tave judėti ir pamiršti, galvoti tik apie išsilaisvinimą“.

Klausytojų dėmesiui – daina „Sisterhood“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.