Roko baras „Liverpool“ gimtadienį švęs su žinomais atlikėjais

Lygiai metus Vilniaus „indie“ roko scenos mylėtojai gali didžiuotis, jog mieste yra baras, kuris atstovauja jų mėgstamiausiai muzikai. Sukaktį baro komanda ruošiasi pažymėti išskirtinai – švęsdama net tris dienas.

„Liverpool“ gimtadienyje gros ir dainininkas M.Palubenka.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
„Liverpool“ gimtadienyje gros ir dainininkas M.Palubenka.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-04-20 12:48, atnaujinta 2018-01-06 09:22

„Norėjome sukurti ypatingą šventę – parodyti, kiek daug talentingų „indie“ scenos atlikėjų yra Lietuvoje ir Baltijos šalyse. Tęsdami tradiciją, kaip ir atidarymo metu, taip ir dabar – švęsime tris dienas“, – teigia baro kolektyvas.

Pirmoji šventės diena bus skirta įdomiausioms Baltijos šalių eksperimentinėms grupėms pristatyti. Scenoje, kuri pavadinta Baltijos šalių muzikinio tinklaraščio „The Baltic Scene“ vardu, pasirodys estai „I Wear* Experiment“, latviai „The Pink Elephant“ ir lietuviai „InSearch“. Po koncertų – prie didžėjų pulto stos ir vakaro nuotaiką dar įdomesne kryptim pakreips vilniečiams gerai pažįstami Vitalijus Vaiper ir Laurynas Elboe iš „Despotin Beat Club“.

Antrasis vakaras skirtas pristatyti įdomiausius jaunosios „indie“ scenos atstovus. Scenoje pasirodys dvi grupės, tai – alytiškiai, tamsaus, tačiau melodingo roko muzikos atstovai „No Real Pioneers“ bei jau spėjusi išpopuliarėti, išleisti savo albumą ir pelnyti publikos simpatijas grupė „ba.“. Vakarą užbaigs tradicinis „Indie/Rock Party“ vakarėlis su įdomiausia ir naujausia, šokių aikštelėje judėti priverčiančia, „indie“ roko stiliaus muzika.

Trečiąją dieną bare koncertuos šiuo metu ryškiausi Lietuvos „indie“ scenos atstovai. Į sceną žengs neseniai antrąjį albumą išleidęs, kritikų liaupsinamas Markas Palubenka bei M.A.M.A. statulėlę šiemet gavę „The Colours of Bubbles“. Po koncertų prie pulto stos prieš septynerius metus legendinius „Liverpool Party“ vakarėlius pradėję šio baro įkūrėjai Evaldas Taroza ir Laurynas Zibolis.

„Liverpool Indie/Rock“ baro gimtadienis prasidės balandžio 30 ir tęsis iki gegužės 2 dienos. Ši data kaip tik sutaps su vadinamuoju „ilguoju savaitgaliu“, todėl dalyvavimas gimtadienyje visas tris dienas leis pasijusti kaip festivalyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.