Į Lietuvą atvykusi „Eurovizijos“ laimėtoja Loreen pažėrė pokštų

„Velnias, jei būtumėte įspėję, kad atvyksite, būčiau pasidažiusi“, – penktadienio rytą Vilniaus oro uoste kvatojosi švedų dainininkė Loreen. Vakare Kaune koncertą surengsianti 2012-ųjų „Eurovizijos“ laimėtoja į Lietuvą atvyko puikios nuotaikos.

Loreen į Vilnių atskrido puikios nuotaikos.<br>T.Bauro nuotr.
Loreen į Vilnių atskrido puikios nuotaikos.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

2015-04-24 13:10, atnaujinta 2018-01-06 00:38

Europą užkariavusio hito „Euphoria“ atlikėja mūsų šalyje lankosi pirmą sykį. Penktadienį jos koncertas vyks Kauno „Žalgirio“ arenoje. Pasirodymą apšildys Lietuvos atstovas šių metų „Eurovizijoje“ Vaidas Baumila.

„Stengiuosi kasmet pasiklausyti „Eurovizijos“ dainų, bet jūsiškės turbūt negirdėjau. Nieko, bus įdomu išgirsti.

Sakote, ji kantri stiliaus ir miela? Tai gerai“, – šypsojosi iš Maroko kilusi 31 metų švedė.

Ji pati iki šiol pristatoma kaip „Eurovizijos“ žvaigždė, nors nuo pergalės šiame konkurse praėjo treji metai. Ar tai dainininkės neerzina?

„Ne, aš esu labai laiminga, kad turiu šį antspaudą“, – patikino atlikėja.

Su nedidele komanda į Vilnių atskridusi dainininkė nerodė jokių žvaigždiškų kaprizų – nepaprašė galimybės naudotis ypatingiems asmenims skirta atvykimo sale, ką daryti labai mėgsta kiti užsienio atlikėjai.

Loreen traukė bendrakeleivių žvilgsnius – jos veidas puikiai pažįstamas popmuzikos gerbėjams, sunku dėmesio neatkreipti ir į auksinį papuošalą nosyje.

„Lietuvoje pabūsiu tik vieną dieną, bet man labai įdomu. Koncertas? Jis bus dramatiškas, būtinai tai parašykite.

Ką turiu omenyje? Šoksiu nuo scenos žemyn galva, tad būtinai reikia, kad jūs ateitumėte. Nes reikia, kad kažkas mane pagautų. Per kurią dainą? „Euphoria“. Nors šiaip nežinau, ar tą dainą dainuosiu. Juokauju, ji tikrai bus“, – gerai nusiteikusi pokštus laidė Loreen.

Surimtėjusi dainininkė papasakojo, kad ne sykį atidėliotas antrasis jos albumas, kurio gerbėjai laukia jau dvejus metus, tikrai bus išleistas šių metų rugpjūtį.

„Žinau, žadėjau tai ir anksčiau. Bet šįkart tvirtai pažadu – tikrai bus. Įrašų leidybos versle – daug politikos, aš turiu kovoti su prodiuseriais“, – atsiduso dainininkė.

Prieš porą dienų ji specialiame renginyje koncertavo Švedijos karališkajai šeimai. Kokie įspūdžiai?

„Buvo smagu, bet su karaliumi ir karaliene man jau daug sykių teko bendrauti. Jie – kaip geri draugai. Ypač karalius – jam labai patinka ritmas, kaip ir man“, – šyptelėjo Loreen.

Kaune vyksiančio švedų atlikėjos koncerto rengėjai lrytas.lt pasakojo, kad atlikėja nepareiškė jokių ypatingų pageidavimų – dėl transporto, maisto ar laisvalaikio.

„Viskas, kas jai svarbu, yra susiję su koncertu, technika. Nėra jokių keistų įnorių“, – sakė koncerto rengėjas Modestas Telksnys.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.