Išgirskite: po metų pertraukos – nauja V.Matačiūnaitės daina

V.Matačiūnaitės naujo kūrinio idėja gimė per keletą minučių.<br>T.Bauro nuotr.
V.Matačiūnaitės naujo kūrinio idėja gimė per keletą minučių.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

May 1, 2015, 6:10 PM, atnaujinta Jan 5, 2018, 6:26 AM

Penktadienio popietę dainininkė Vilija Matačiūnaitė pradžiugino gerbėjus nauju kūriniu „Go Go Go“. Tai – pirmoji viešai paskelbta pernai „Eurovizijoje“ dalyvavusios atlikėjos daina po jos albumo „Attention!“, kuris buvo išleistas lygiai prieš metus.

Naujosios dainos muziką ir tekstą parašė pati Vilija, aranžuotę ji sukūrė kartu su širdies draugu Viktoru Vaupšu.

„Daina pirmą kartą skambėjo „LRT Opus“ radijo eteryje prieš porą mėnesių, kai mane pakvietė į vieną laidą. Tada dar turėjau nebaigtą kūrinio variantą, o dabar jis skamba taip, kaip norėjau.

Kai kurie draugai sakė, kad jam galbūt kažko trūksta, bet man norėjosi gana paprastos aranžuotės“, – lrytas.lt pasakojo dainininkė.

Kūrinį ji parašė per keletą minučių. „Būna dainų, kurios tiesiog ateina. Sėdau prie pianino ir atsirado melodija, žodžiai.

Teksto interpretacijų gali būti įvairių. Bet tai – daina apie žmonių santykius, tai, kad sutinki pagal išorę, o atsisveikini pagal žmogaus turinį. Susipažįsti su žmogumi, tada bendraudamas pamatai, kad jis visai kitoks, nei tau atrodė. Tai nebūtinai apie vyrą ir moterį. Nors vaizdo klipui turime socialinę idėją – gal net apie smurtą šeimoje“, – pasakojo Vilija.

28-erių atlikėja po pernykščio pasirodymo „Eurovizijos“ konkurse Kopenhagoje, kuriame nepateko į finalą, gana retai rengia pasirodymus, per šiuos metus nemažai keliavo.

„Turėjau atsitraukti nuo muzikos, kad suprasčiau, ar tikrai joje noriu būti. Iki šiol nesu sau visiškai tvirtai atsakiusi į šį klausimą. Bet naujos dainos pamažu atsiranda. Galbūt jos bus visai kitokio skambesio“, – sakė dainininkė.

Kūrinys „Go Go Go“ – lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.