„LRT Opus Ore“ sezoną vainikuos Mesijus ir Münpauzn

Ketvirtadienį įvyks paskutinis „LRT Opus Ore“ serijos koncertas šį televizijos sezoną. Tą vakarą LRT radijo įrašų studijoje savo pasirodymą surengs avangardinio repo atlikėjas Mesijus. Jam talkins elektroninės muzikos inovatorius Münpauzn, kurio talentą jau spėjo įvertinti ir prancūzai.

MC Mesijus (kairėje) ir Münpauzn šįmet išleido albumą „#Už grotų“.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
MC Mesijus (kairėje) ir Münpauzn šįmet išleido albumą „#Už grotų“.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 6, 2015, 3:39 PM, atnaujinta Jan 4, 2018, 7:11 PM

Kaip jau tapo įprasta, koncertas bus filmuojamas ir tiesiogiai transliuojamas radijo bangomis, vėliau perkeliamas į televiziją ir internetą. Tai bus jau 19-ta „LRT Opus Ore“ dalis ir pirmasis hiphopo scenos atstovų pasirodymas šioje serijoje.

Mesijus – avangardinio repo atlikėjas, elektroninės muzikos balsas, „European Poetry Slam Championship 2014“ nugalėtojas, savu laiku subūręs ir gyvą repo orkestrą. Nulipęs nuo scenos – miesto kultūros publicistas, komunikacijos specialistas ir reklamos kūrybininkas.

Mesijus – tai toji galva iš visur apdovanoto vaizdo klipo „Nelieskit mėlynojo gaublio“. Šis buvo atrinktas į 59-tojo Tarptautinio Oberhauzeno trumpametražių filmų festivalio programą ir pelnė M.A.M.A. bei Lietuvos Hiphopo muzikos apdovanojimus Metų vaizdo klipo kategorijoje.

Unikalios kūrybos reperis teigė, kad jo naujausias darbas „#Už grotų“ yra visas gyvenimas viename kompaktiniame diske, kuris suteiks neeilinę patirtį pamatyti save iš šalies arba pasijusti tuo, kuo nesi – vagimi, pareigūnu, paaugliu ar benamiu, naujagimiu pilve ar negyvėliu. Pasirodymas „LRT Opus Ore“ – puiki proga išgirsti visą albumą, atliekamą gyvai.

Visos tautos vardu išpažintį laužyta kalba atliekančio Mesijaus diskografiją sudaro trys „pilnametražiai“ albumai „Antimaterija“ (2006 m.), „Paskutinis repo albumas“ (2014 m.) ir vasario pabaigoje išleistas naujausias darbas su Münpauzn „#Už grotų“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.