Atlikėjas Audrius Janonis pristato debiutinės dainos remiksą

A.Janonio dainą remiksuoti nusprendė užsienietis prodiuseris Glamway.<br>N.Tėrėščenko nuotr.
A.Janonio dainą remiksuoti nusprendė užsienietis prodiuseris Glamway.<br>N.Tėrėščenko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 13, 2015, 12:30 PM, atnaujinta Jan 4, 2018, 12:10 AM

Neseniai savo pirmą autorinę dainą „Noriu šiąnakt“ pristatęs atlikėjas Audrius Janonis gerbėjus lepina naujomis muzikinėmis staigmenomis. Šį kartą dainininkas pristato debiutinės dainos remiksą, kurį sukūrė Anglijoje gyvenantis muzikos prodiuseris ir didžėjus Glamway.

Įdomu tai, kad visiškai nieko bendra su Lietuva neturintis užsienio prodiuseris A. Janonio dainą atrado socialiniame tinklapyje „Soundcloud“ ir, nors nesuprato nei vieno atlikėjo sudainuoto žodžio, pasiryžo sukurti dainos „Noriu šiąnakt“ perdirbinį.

„Tikrai nustebau, kai Glamway susisiekė su manimi ir paprašė sukurti dainos remiksą. Iš pat pradžių galvojau, kad kažkas nori iš manęs pasišaipyti... Reikėjo laiko, kol iš tikrųjų patikėjau užsieniečio noru dirbti kartu“, – pasakoja „Lietuvos balso“ finalininkas Audrius. Abu vaikinai džiaugiasi galutiniu rezultatu, o gerbėjams ateityje žada ne vieną muzikinę staigmeną.

Tiesa, nekantraujantiems išgirsti naujų Audriaus Janonio dainų, ilgai laukti nereikės. „Naują kūrinį pristatysiu dar šį mėnesį“, – teigia atlikėjas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.