Lietuvių dueto „eurovizinis“ bučinys vos nesibaigė nesėkme

Lietuvos atstovai „Eurovizijoje“ Vaidas Baumila ir Monika Linkytė artėja prie finišo tiesiosios. Trečiadienio popietę Vienos „Stadthalle“ arenoje jie dainavo pirmojoje generalinėje antrojo pusfinalio repeticijoje. Ji vyko kaip tikras „Eurovizijos“ koncertas – su žiūrovais, renginio vedėjomis, atlikėjus kalbinančia 2015-ųjų laimėtoja Conchita Wurst.

Vaido ir Monikos bučinys – svarbi jų „eurovizinio“ pasirodymo dalis.<br>R.Zilnio nuotr.
Vaido ir Monikos bučinys – svarbi jų „eurovizinio“ pasirodymo dalis.<br>R.Zilnio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys, specialiai lrytas.lt, Viena

2015-05-20 18:34, atnaujinta 2017-11-27 15:26

Konkurso rengėjų pasiūlymu visi dalyviai scenoje pasirodė be sceninio makiažo ir šukuosenų, tačiau su scenos drabužiais.

„Kai salė užpildyta, visai kitoks jausmas. Pasirodyme turime kelis epizodus, kurių metu einame arčiau žiūrovų, todėl labai smagu“, – sakė V.Baumila, savo numerio metu angliškai riktelėjęs „Viena, sukelkite triukšmo“.

Nors šeštadienį per repeticiją pasibučiavo ne tik Vaidas su Monika, bet ir pritariantieji vokalistai Dainotas Varnas ir Jurijus Veklenka, trečiadienį šie du vaikinai tik sukirto rankomis.

„Ar jie bučiuosis? Nejaugi manote, kad pasakysime?“ – juokėsi Monika.

„Gal dar kažkas bučiuosis. Gal Monika nueis tarp dviejų bičų, o aš – tarp dviejų merginų, niekas nežino“, – nuo atsakymo išsisuko ir V.Baumila.

Tiesa, jų pačių bučinys vos nesibaigė avarija. Dainininkai juokdamiesi pasakojo, kad V.Baumila taip įsijautęs priėjo bučiuoti Monikos, kad netyčia trinktelėjo veidu jai į nosį.

„Monikos aukštas kraujo spaudimas, išsigandau, kad kraujas pradės bėgti“, – prisipažino Vaidas.

„Jis ir pradėjo bėgti. Bet, ačiū Dievui, ne išorėn, o į gerklę, nurijau kelis lašus“, – juokėsi Monika, paraginusi Vaidą nuo šiol ją scenoje bučiuoti atsargiau. Juk kraujas ant veido „Eurovizijoje“ būtų tikra nelaimė.

Pasirodymo pabaigoje Vaidas ištiesė ranką į kamerą taip, jog atrodė, kad dainininkai su publika darosi asmenukę.

„Toks mūsų sumanymas, gal jis įneš į pasirodymą dinamikos. Mūsų pasirodyme daug šviesų, jis pompasiškai jausmingas. Vaizdas už nugarų – spalvingas, kiek primena Katy Perry ar Mikos pasirodymus“, – svarstė V.Baumila.

Kone visą dieną užkulisiuose praleisti ketinančių lietuvių vakare laukia dar viena generalinė repeticija.

„Šis pusfinalis – tikrai stipresnis nei pirmasis“, – pripažino abu dainininkai.

„Labai stiprūs Airijos, Maltos pasirodymas. Bet su lygiaverčiais atlikėjais ir kovoti smagu. Mes nusiteikę gerai, su balsais viskas puiku“, – sakė M.Linkytė.

VISAS NAUJIENAS APIE „EUROVIZIJĄ“ SKAITYKITE ČIA!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.