Grupė „Arbata“ kviečia kartu švęsti 14-ąjį gimtadienį

Šį penktadienį lietuvišką muziką puoselėjanti grupė „Arbata“ savo koncertu minės 14-os metų sukaktį. 2001 metais susibūrusi folkroko grupė šiandien save pristato kaip lietuviškos muzikos ansamblį.

Gimtadienį mininti „Arbata“ jau baigia paruošti penktąjį albumą.<br>R.Rylaitės nuotr.
Gimtadienį mininti „Arbata“ jau baigia paruošti penktąjį albumą.<br>R.Rylaitės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 10, 2015, 3:49 PM, atnaujinta Nov 23, 2017, 8:54 AM

„Esame lengvai išprotėję. Dėl muzikos, dėl to, ką darome. Nes darome tai, ką mėgstame. Kai darai, ką mėgsti, ir rezultatas gaunasi kur kas geresnis. Ir taip per 14-a metų gimė 4 mūsų albumai“, – mąsto grupės vokalistas Andrius Zalieska.

Muzikos pasaulyje tiesiog Zala vadinamas vilnietis teigia, kad per 14 metų prie grupės sėkmės prisilietė daugybė žmonių. „Nevardinsiu visų vardų, nes jų šimtai. Tiesiog pakviesiu visus šį penktadienį į klubą „Artistai“. Norime mums bene svarbiausią šventę paminėti su mums brangiausiais žmonėmis, mūsų klausytojais, kurie mus lydi koncertuose, kurie mus įkvepia naujoms kūrybinėms paieškoms, kurie pasitiki mumis ir leidžia užimti vietą jų ausinukuose, namų garso kolonėlėse ir kompaktų dėkluose.

Susirinkime visi ir sukurkime be proto šiltą atmosferą. Kažkodėl numanau, kad bus tikrai karšta“, – kviečia A.Zalieska–Zala.

Grupė „Arbata“ jau yra išleidusi 4 albumus: „Linkėjimai tau“, „Molekulių džiaugsmui“, „SOS“, „Kiekvienas teisus“. Grupės vyrai teigia, kad finišo tiesiojoje yra ir 5-asis grupės albumas, iš kurio kelios dainos jau buvo pristatytos viešai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.