Apie graikų krizę uždainavusiam T. Sinickiui – dėmesys užsienyje

„Nesimpatizuoju jokiems politikams. Nieko neremiu. Už nieką nebalsuoju“, – sakė T.Sinickis.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
„Nesimpatizuoju jokiems politikams. Nieko neremiu. Už nieką nebalsuoju“, – sakė T.Sinickis.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

Jul 21, 2015, 5:59 AM, atnaujinta Oct 25, 2017, 12:19 AM

Vilnietis roko dainininkas Tomas Sinickis šiomis dienomis pristatė dainą „If You Wish“ ir jos vaizdo klipą – kūrinio tema yra Graikiją krečianti krizė.

Buvęs grupės „Gravel“ lyderis, šįmet išleisiantis pirmąjį solinį albumą, savo kūrinį papildė pagarsėjusios kalbos Europos parlamente vaizdais ir ištraukomis. Tada Graikijos vyriausybės vadovą, neva vengiantį konkrečių sprendimų ir išsisukinėjimais bandantį nuvesti savo šalį į prarają, emocingai „išskalbė“ buvęs Belgijos premjeras Guy Verhofstadtas.

T.Sinickio vaizdo klipe pasigirsta keli šios kalbos fragmentai ir ironiškas paties Lietuvos atlikėjo dainuojamas tekstas anglų kalba. „Taigi, tu grįši, ašaros kris ir širdys degs, mes išmoksime vertinti tuos, kuriuos mylime, bet dažniausiai nekenčiame“, – angliškai dainuoja Tomas, priedainyje užsimenantis apie „skolų išmokėjimą iki kito rudens“.

Dainininko klipą jau paskelbė populiari Belgijos interneto svetainė nieuwsblad.be ir keletas Graikijos interneto portalų.

„Daina parašyta ir įrašyta prieš keletą dienų. Intensyviai ruošiu albumą – dienomis, naktimis ir savaitgaliais. Reikėjo pailsėti nuo jo dainų, o man geriausias poilsis yra darbas.

Pavyko ekspromtu sukurti dainą. Prodiuseris Germanas Skoris metė atostogas pajūryje, kad šį kūrinį įrašytų. Rezultatu esu patenkintas, bet daina į lietuvišką albumą, kurį išleisiu rugsėjį ir spalio 2-ąją pristatysiu koncertu klube „New York“, žinoma, nepateks. Nebent į plokštelę anglų kalba, kurią išleisiu kitais metais“, – pasakojo dainuojantis verslininkas T.Sinickis.

Užsienio žiniasklaidos dėmesys jį pralinksmino, tačiau T.Sinickis sakė, kad nenorėjo šia daina pagirti G.Verhofstadto ar supeikti A.Tsipro.

„Nesimpatizuoju jokiems politikams. Nieko neremiu. Už nieką nebalsuoju. Man Graikijos krizė yra įdomi moksliniu požiūriu“, – lrytas.lt sakė atlikėjas.

Kūrinys „If You Wish“ su Europos parlamento posėdžio fragmentais – lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.