Pamatykite: į popsceną žengia „Chorų karų“ dalyvis D. Blanka

D.Blankos svajonė – dainuoti didžiausiose Lietuvos arenose.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
D.Blankos svajonė – dainuoti didžiausiose Lietuvos arenose.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 22, 2015, 4:16 PM, atnaujinta Oct 24, 2017, 3:37 PM

Donatas Blanka – naujas vardas lietuviškos popmuzikos padangėje. „Chorų karų“ projekte savo pašaukimą atradęs atlikėjas bei dainų autorius neslepia ambicijų dainuoti didžiausiose arenose. Kokybiškos pop muzikos išsiilgusiems melomanams Donatas pristato savo debiutinę dainą „Ašaros“ bei jos vaizdo klipą.

Scenoje ne vienus metus praleidęs dainininkas dirba komandoje kartu su Kastyčiu Kerbedžiu, dalyvavo neseniai praūžusiame TV projekte „Chorų karai“ su Lauros Reimeikienės vadovaujamu choru „Chameleonas“.

„Patirtis „Chorų karuose“ buvo labai svarbi. Susipažinau su nuostabiais žmonėmis, sulaukiau nemažai pasiūlymų dalyvauti kituose TV projektuose“, – įspūdžiais dalijasi dainininkas. Tačiau kaip vieną svarbiausių momentų Donatas išskiria artimesnę pažintį su muzikos prodiuseriu Pauliumi Jasiūnu: „Jo profesionalumo ir nuoširdumo dėka ši mano daina skamba būtent taip, kaip ir norėjau“.

Nors iš pirmo žvilgsnio paprastas ir kuklus vaikinas, Donatas yra ambicingas ir drąsiai atskleidžia savo didžiausią gyvenimo svajonę – dainuoti didžiausiose Lietuvos arenose. Tiesa, toks ryžtingas buvo ne visada. Ilgai ieškojęs savo pašaukimo, Donatas jį rado tik įgijęs labai skirtingų patirčių. „Dabar esu tikras, kad niekada nėra vėlu bet kokiems pokyčiams gyvenime. Svarbiausia – klausytis širdies!“ – užtikrintu balsu sako Donatas.

Šiuo metu Lietuvoje trūksta kokybišką popmuziką kuriančių jaunų atlikėjų, neabejoja dainininkas. Todėl jis intensyviai dirba su naujomis savo dainomis ir yra pasiruošęs jomis viena po kitos stebinti savo esamus ir būsimus gerbėjus. Neigiamas požiūris į populiariąją muziką Lietuvoje – iššūkis debiutuojančiam muzikantui.

„Siekiu, kad mano debiutas nebūtų įkvėptas vienadienio populiarumo. Darysiu viską, kad būčiau išgirstas, girdimas ir atsimenamas“, – sako Donatas. – Dabar belieka laukti, kol mano debiutinė daina ir vaizdo klipas savo energija ir emocijomis sudrebins visų klausytojų širdis“.

Vaizdo klipas „Ašaros“ – lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.