A. Orlova ir „Garbanotas bosistas“ sulaukė dėmesio Vokietijoje

Po metų pertraukos lietuvių atlikėjai kilo į Hamburge vykstančio didžiausio klubinio Vokietijos muzikos festivalio „Reeperbahn“ sceną. Savaitgalį Alina Orlova ir „Garbanotas Bosistas“ surengė pasirodymus viename populiariausių Hamburgo klubų „Molotow“.

A.Orlova koncertavo festivalyje „Reeperbahn“.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
A.Orlova koncertavo festivalyje „Reeperbahn“.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 28, 2015, 2:39 PM, atnaujinta Oct 13, 2017, 2:47 AM

Šiemet „Reeperbahn“ festivalio organizatoriai į oficialią programą įtraukė renginį „Meet Music Latvia & Lithuania!“, kurį tradiciškai organizavo lietuvių muzikos agentūra M.P.3 kartu su Latvijos muzikos eksporto centru. Į šį koncertą buvo pakviesti keturi atlikėjai – po du iš kiekvienos šalies. Kartu su lietuviais pasirodė latvių grupės „Pyro Trees“ ir „The Big Bluff“.

Lietuvių ir latvių atlikėjai koncertavo vienoje iš klubo „Molotow“ scenų – „Karatekeller“. Nedidelė, tačiau jauki erdvė visą laiką išliko pilna žmonių, buvo noriai lankoma žurnalistų ir muzikos industrijos atstovų. Šiemet įvykęs „Reeperbahn“ festivalis buvo jubiliejinis, dešimtasis. Jo programą iš viso sudarė per 600 renginių, iš kurių apie 400 koncertų.

A.Orlova Hamburge surengė ir dar vieną koncertą klube „Pony Bar“, o iš Hamburgo išvyko koncertuoti į Minską.

„Nepaprastai malonu buvo šiemet su lietuvių koncertais sugrįžti į „Reeperbahn“ festivalį. Jautėsi, kad čia esame laukiami ir norimi. Mūsų koncertas vyko ir gerokai prestižiškesnėje vietoje, nei ankstesnį kartą“, – sakė muzikos agentūros M.P.3 vadovas Vaidas Stackevičius.

„Dabar visas dėmesys šį savaitgalį Vienoje ir Bratislavoje vyksiančiam festivaliui „Waves Central Europe“, kuriame dalyvaus net keturi lietuvių atlikėjai“, – pridūrė jis.

Spalio 1-3 dienomis, Austrijos ir Slovakijos sostinėse pasirodymus surengs Alina Orlova, „Colours of Bubbles“, Jurgis Didžiulis ir Leonas Somovas ir Jazzu.

Muzikos agentūra M.P.3 jau yra surengusi lietuvių atlikėjų pasirodymus festivaliuose „Reeperbahn“, „Tallinn Music Week“, „Liverpool Sound City“, „Lost in Music“. Prieš dvejus metus „Reeperbahn“ festivalyje koncertavo „Colours of Bubbles“ ir GJan.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.